Broadway Blueshirts

... vagy ahogy mindenki ismeri a New York Rangers a világ leghíresebb csarnokából a Madison Square Gardenből.

Címkék

100 ranger greats (1) 1994 (2) 3d (1) ahl (4) ambuhl (2) anisimov (8) antropov (2) arnason (1) árverés (1) árvíz (1) auld (2) avery (13) baldwin (1) baranka (1) beezer (1) beller (1) betts (2) biron (1) birthday (1) blues (1) boogard (2) boston university (1) bourque (5) boyle (5) brashear (2) brodeur (1) bruins (1) bus tour (2) byers (3) callahan (10) campbell (1) canadians (1) capitals (10) center (1) chad johnson (3) chappell (2) christensen (5) clint smith (1) creighton (1) delzotto (1) del zotto (10) didiomete (1) dowzak (2) doyle (3) draft (4) drury (9) dubinsky (10) dupont (2) előzetes (6) eminger (1) erixon (1) értékelő (7) évtized (1) fahey (1) fasth (1) flames (1) flyers (1) frolov (1) gaborik (11) gaulton (3) gilroy (6) girardi (5) gomez (1) grachev (6) granger (1) graves (1) gretzky (2) hagelin (2) halloween (1) hartford (5) háttérképek (3) hedman (1) heikkinen (2) heritage weekend (1) hhof (2) higgins (3) hillier (2) hobbs (1) hobey baker award (1) horak (4) hull (1) hunter (1) islanders (1) jagr (3) johnson (5) jokinen (6) jótékonyság (1) kadri (1) kasparaitis (1) keenan (1) kitchener (1) klassen (3) könyv (1) korpikoski (1) kotalik (2) kovalev (1) kreider (7) kundratek (2) kurri (1) kveton (1) lamoriello (1) leetch (2) lightning (1) lisin (4) locke (3) lundqvist (20) maggio (3) mara (1) marleau (1) matteau (1) matt gilroy (1) mcdonagh (5) mcilrath (2) mcnaught (1) messier (5) miami university (1) moore (1) morris (2) moves (1) naslund (1) newbury (1) news (1) nhl record book (1) niemi (1) offseason (1) offseason news (3) olimpia (4) orr (2) ovechkin (1) owens (2) palmieri (1) parenteau (3) pashnin (2) penguins (1) playoff (13) potter (2) power rankings (1) preseason (4) prospal (5) prucha (1) prust (2) psurny (1) pumpkin (1) rangers (10) redden (3) reklám (1) rendezvény (1) richards (1) richter (1) rissmiller (1) robitaille (1) rochester (1) round 1 (6) rozsival (6) sabres (2) sanguinetti (1) satcjer (1) sather (2) sauer (3) shanahan (1) sharks (1) shelley (1) sjoström (1) soryal (1) staal (9) stacjer (1) stajcer (2) stanley cup (2) stepan (6) sullivan (1) sundin (1) szavazás (2) talbot (1) tavares (1) teljesítmény (3) thomas (1) történelem (3) tortorella (2) traverse city (3) tv (1) valentenko (1) valiquette (4) vanbiesbrouck (1) vancouver (3) varlamov (2) vilagbajnoksag (3) voros (3) walker (1) wallpapers (3) weise (1) werek (3) wiikman (1) williams (3) wilson (1) worcester (3) world junior championship (1) yogan (1) yzerman (1) zaba (3) zaborsky (1) zherdev (7) zuccarello aasen (4) Címkefelhő

Goals

Opening Night Projection 2010!

joshhh 2010.05.20. 17:15

Ezen bejegyzésben megpróbálom megjósolni, hogy a kb. 4 hónap múlva kezdődő (nagyon messze van még :-( ) 2010-es alapszakaszt milyen felállásban kezdi majd a Rangers.

Már több mint másfél hónapja megírtam ezt a posztot, csak még nem lett közzétéve, de mivel Zipay chatjét sem tudtam végigkövetni a newsdaynek hála, ezért kikerül ez helyette, ha nem is reális, de legalább lehet gondolkodni nektek is milyen változások lesznek a csapatnál nyáron. :-) (pl. MZA is bekerült a képbe).

Szerződése van:

Szerződéses

RFA

UFA

Tűzközelben
Támadók Védelem & Kapusok
Anisimov Del Zotto Ambuhl Byers Auld Johnson
Avery Gilroy Christensen Crowder Eriksson Sanguinetti
Boyle Redden Dupont Girardi Jokinen Kundratek
Callahan Rozsival Heikkinen Lisin Newbury Grachev
Dubinsky   Locke Potter Parenteau Weise
Drury Lundqvist Prust Sauer Prospal McDonagh
Gaborik   Staal Valentenko Shelley  
Voros   Zaba   Valiquette  

 

Jelmagyarázat:

- Szerződéses: Már rendelkezik a 2010-2011-es szezonra érvényes kontraktussal.
- UFA: Korlátlan szabadügynök, július elsejétől bármelyik NHL csapathoz aláírhat.
- RFA: Korlátozott szabadügynök, bárhova aláírhat, de az addigi csapat meccselheti az ajánlatot.

- Tűzközelben: Itt gyűjtöttem össze azokat a prospecteket, akiknek lehet esélyük a szeptemberi edzőtáborban bekerülni a csapatba.

A fenti táblázatból megállapítható, hogy van 13 szerződéssel rendelkező játékosunk, akik a nagycsapatnál lesznek számításba véve. 8 csatár, 4 védő, és egy kapus. Valahogy így nézhet ki a lineup, tele lyukas posztokkal, bár Drury sem 2. sorba való már, és Dubinsky sem első soros:

Támadósor   Védelem   Kapusok
Dubinsky ? Gaborik   Rozsival ?   Lundqvist
? Drury Callahan   ? Del Zotto  
Avery Anisimov ?   Redden Gilroy   ?
? Boyle ?   ? ?  
EXTRA: Voros      

 

RFA

+ Christensen - Az idei év talán legnagyobb kérdése a srác. Gaborik centereként egész elfogadhatót nyújtott sokszor, sokszor viszont el-eltűnt meccsekre is. Ha marad, top 6 csatárként kell rá számítanunk, legalábbis ezt irogatják kinti fórumokon. A QO-nál nagyobb összegre nem nagyon számíthat (750k), a kontrakt időtartama max. 1 év.

+ Girardi - Az egyik legjobb védőnk volt idén is, és még mindig csak 25. Blokkol, ütközik, és PP-ben is bevethető. Kell nekünk. 5 millió, két évre.

+ Prust - Maradjon, QO-nál kaphat kicsit többet, mondjuk 1,5M két évre.

+ Staal - Idén előrelépett ismét, egyre jobban megy támadásban is. Mindenképpen marad. 13M négy évre.

+ Byers, Dupont, Locke, Sauer - szerintem maradnak és valószínűleg újabb (minden bizonnyal utolsó) év az AHL-es csapatunknál.

- Crowder, Potter, Zaba - szerintem mehetnek amerre látnak.
- Ambühl, Heikkinen - visszatérnek Európába.
- Lisin - talán kap valahol máshol egy NHL-es kontraktot.
- Valentenko - marad a KHL-ben, de továbbra is Rangers prospect marad, szerződés nélkül. (Közben újabb fejlemény nála, hogy az eddigi csapata a Dinamo Moszkva megszűnt.)

UFA

- Auld, Valiquette, Eriksson, Jokinen, Newbury. - Mehetnek és mennek is amerre látnak. Egyedül Auldot sajnálom, mert nem sok lehetőséget kapott a bizonyításra. Torts mást keres a helyére.

- Parenteau: Nem vagyok túlságosan elragadtatva tőle, és biztos voltam benne, hogy távozik, amíg Tortorella a szezon értékelőben meg nem dícsérte. Lehet, hogy marad? Mindenesetre, én most elengedem.

+ Prospal: Vele kapcsolatban viszont bizakodó voltam, hogy marad. Torts viszont fiatalítani akar, és Prospal már nem mai gyerek, áldozatául eshet ennek a fiatalítási szándéknak. Mindenesetre én megtartom. Figyelembe véve, hogy a Tampa még mindig fizeti, és hogy szép éve volt kap egy kisebb emelést, egy évre 2M dollár.

+ Shelley: Azt mondják róla, hogy nagyon jó lockerroom guy. Mindemellett Brashearnél mérföldekkel jobb bunyós és még jobb jégkorongjátékos. Megtartom, egy évre 900k.

Nézzük akkor, hogy is állunk a saját szabadügynökeink elrendezése után a lineuppal (Dubinsky lecsúszott a második sorba, Drury a harmadik sor balszélére kerül, Avery a negyedik sorba.):

Támadósor   Védelem   Kapusok
Prospal ? Gaborik   Rozsival Staal   Lundqvist
Dubinsky Christensen Callahan   Girardi Del Zotto  
Drury Anisimov ?   Redden Gilroy   ?
Avery Boyle Prust        
EXTRA: Voros, Shelley      


Szabadügynök igazolások, cserék, újoncok?

Lundqvist mellé kell egy cserekapus, és ez a kapus nem Auld, Valiquette vagy Chad Johnson lesz, amint az kiderült Tortorella nyilatkozataiból. Keresünk egy szabad ügynököt, aki képes 20-22 meccsen jót nyújtani, hogy Henrik többet tudjon pihenni. (Meg kell jegyeznem, tavaly is ez volt az elképzelés Stevennel, aztán semmi sem lett belőle.) Nézzük ki jöhet szóba: Hedberg, Lalime, MacDonald, talán Biron és Budaj. Az én szavazatom Hedbergre esett. Nem fiatal már, de a cserekapus pozíciója tökéletes lenne számára, olcsó is és Henrikkel biztos megértenék egymást, hiszen Hedberg is svéd. Egy évre 750k.

A védelemben is lesz változás, ebben biztos vagyok, a Redden-Rozsival-Girardi hármasból valaki menni fog (remélem nem Dan). Souray neve, már hónapok óta előkerülő téma, és miután cserét kért Edmontonban, megint aktuális téma. Egy Rozsival-Souray csere elképzelhető, de jobban örülnék, ha Redden menne (álom). Ez a csere nem fog megtörténni  Redden megy a levesbe (AHL) és július elsején hozunk egy fizikális bekket, Dennis Seidenberg megfelelő lenne, a sok blokkolt lövése nagyon imponáló. 3 évre 3M. Mivel sok a fiatal és tehetséges offenzív beállítottságú védőnk, ezért a drafton Sanguinettitől vagy Gilroytól megválunk. Amelyik marad, annak jó esélye lesz a hatodik helyre a védelemben. A 7. számú védő Corey Potter lesz.

A támadósorban maradt két lyukas poszt, a 1. line C és a 3. line RW. Gyanítom, hogy Sather megpróbál hozni valakit az első sorba Gaborik mellé. Szóba jöhet csere keretében Weiss, talán Brad Richards, UFA piacon Lombardi (aki talán a legjobb megoldás lenne)  Marleau vagy Plekanec. Hosszú tárgyalássorozat eredményeképpen meggyőztem Tomas Plekanecet, és leszerződött, 4 évre 20M dollárért (álom). A 3. soros RW posztjára pedig  a "mini Callahan" vagyis Dale Weise tökéletes választásnak tűnik. Szeptemberben, cap problémák miatt, Aaros Voros waiveren keresztül megy le az AHL-be.

 ... és akkor a végleges opening night roster 2010-re:

Támadósor   Védelem   Kapusok
Prospal Plekanec Gaborik   Rozsival Staal   Lundqvist
Dubinsky Christensen Callahan   Volcsenkov
Del Zotto  
Drury Anisimov Weise   Girardi McDonagh   Hedberg
Avery Boyle Prust        
EXTRA: Voros, Shelley    Potter  


Meglátjuk mi sül ki belőle, lehet hogy megint nem találom el felét sem, de egy ilyen lineuppal kiegyeznék, annyi bizonyos.

Fizetések, Capgeekről:

AUTO-GENERATED CAPGEEK.COM LINES
FORWARDS
Marian Gaborik ($7.500m) / Chris Drury ($7.050m) / * Tomas Plekanec ($5.000m)
Ryan Callahan ($2.300m) / * Vaclav Prospal ($2.000m) / Sean Avery ($1.938m)
Brandon Dubinsky ($1.850m) / * Jody Shelley ($0.900m) / * Erik Christensen ($0.825m)
Artem Anisimov ($0.822m) / * Brandon Prust ($0.750m) / Dale Weise ($0.700m)
Brian Boyle ($0.525m)
DEFENSEMEN
Michal Rozsival ($5.000m) / * Dennis Seidenberg ($3.000m)
* Marc Staal ($3.250m) / * Daniel Girardi ($2.500m)
* Ryan McDonagh ($1.250m) / Michael Del Zotto ($1.087m)
* Corey Potter ($0.620m)
GOALTENDERS
Henrik Lundqvist ($6.875m) / * Johan Hedberg ($0.750m)
CAPGEEK.COM TOTALS
ROSTER: 22; PAYROLL: $57.992m; CAP ROOM: $1.501m BONUSES: $0.292m

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://newyorkrangers.blog.hu/api/trackback/id/tr801925075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bali88 2010.05.21. 09:51:57

majd meglátjuk Josh!
ennek a fiatalításnak örülök Torts részéről,remélem sikerülni fog neki,és talán velünk is eljut a döntőig,v mégtovább:-)
süti beállítások módosítása