Broadway Blueshirts

... vagy ahogy mindenki ismeri a New York Rangers a világ leghíresebb csarnokából a Madison Square Gardenből.

Címkék

100 ranger greats (1) 1994 (2) 3d (1) ahl (4) ambuhl (2) anisimov (8) antropov (2) arnason (1) árverés (1) árvíz (1) auld (2) avery (13) baldwin (1) baranka (1) beezer (1) beller (1) betts (2) biron (1) birthday (1) blues (1) boogard (2) boston university (1) bourque (5) boyle (5) brashear (2) brodeur (1) bruins (1) bus tour (2) byers (3) callahan (10) campbell (1) canadians (1) capitals (10) center (1) chad johnson (3) chappell (2) christensen (5) clint smith (1) creighton (1) delzotto (1) del zotto (10) didiomete (1) dowzak (2) doyle (3) draft (4) drury (9) dubinsky (10) dupont (2) előzetes (6) eminger (1) erixon (1) értékelő (7) évtized (1) fahey (1) fasth (1) flames (1) flyers (1) frolov (1) gaborik (11) gaulton (3) gilroy (6) girardi (5) gomez (1) grachev (6) granger (1) graves (1) gretzky (2) hagelin (2) halloween (1) hartford (5) háttérképek (3) hedman (1) heikkinen (2) heritage weekend (1) hhof (2) higgins (3) hillier (2) hobbs (1) hobey baker award (1) horak (4) hull (1) hunter (1) islanders (1) jagr (3) johnson (5) jokinen (6) jótékonyság (1) kadri (1) kasparaitis (1) keenan (1) kitchener (1) klassen (3) könyv (1) korpikoski (1) kotalik (2) kovalev (1) kreider (7) kundratek (2) kurri (1) kveton (1) lamoriello (1) leetch (2) lightning (1) lisin (4) locke (3) lundqvist (20) maggio (3) mara (1) marleau (1) matteau (1) matt gilroy (1) mcdonagh (5) mcilrath (2) mcnaught (1) messier (5) miami university (1) moore (1) morris (2) moves (1) naslund (1) newbury (1) news (1) nhl record book (1) niemi (1) offseason (1) offseason news (3) olimpia (4) orr (2) ovechkin (1) owens (2) palmieri (1) parenteau (3) pashnin (2) penguins (1) playoff (13) potter (2) power rankings (1) preseason (4) prospal (5) prucha (1) prust (2) psurny (1) pumpkin (1) rangers (10) redden (3) reklám (1) rendezvény (1) richards (1) richter (1) rissmiller (1) robitaille (1) rochester (1) round 1 (6) rozsival (6) sabres (2) sanguinetti (1) satcjer (1) sather (2) sauer (3) shanahan (1) sharks (1) shelley (1) sjoström (1) soryal (1) staal (9) stacjer (1) stajcer (2) stanley cup (2) stepan (6) sullivan (1) sundin (1) szavazás (2) talbot (1) tavares (1) teljesítmény (3) thomas (1) történelem (3) tortorella (2) traverse city (3) tv (1) valentenko (1) valiquette (4) vanbiesbrouck (1) vancouver (3) varlamov (2) vilagbajnoksag (3) voros (3) walker (1) wallpapers (3) weise (1) werek (3) wiikman (1) williams (3) wilson (1) worcester (3) world junior championship (1) yogan (1) yzerman (1) zaba (3) zaborsky (1) zherdev (7) zuccarello aasen (4) Címkefelhő

Goals

Josh - Rangers év értékelő.

joshhh 2010.04.12. 10:45

Nézzük, ki hogy teljesített idén az én véleményem szerintem. Nem írok sokat senkiről sem, mert már év közben is írtam elemzést, és hátha Stero is készít egy ilyet. Lesznek, akik kapnak hideget-meleget. Lesznek, akik nem.

KAPUSOK:

- Henrik Lundqvist: Minden évben egyre jobb és jobb. Ennél többet nem lehet tenni egy csapatért, ha beszed 3 potyát az utolsó meccsen, akkor sem lehetne egy szavunk sem. A liga top 3 kapusa úgy, hogy nincs előtte csapat. Nála szerencsétlenebb csak Vokoun az egész ligában. Kíváncsi vagyok mikor unja meg, és kér cserét. Meg tudnám érteni. :-(((

- Alex Auld: Kevés meccset kapott, de azt megoldotta. Jövőre kevesebbért, de jöhet vissza.

- Steve Valiquette: GAME OVER.

- Chad Johnson, Matt Zaba: Nem osztályozandóak, kevés lehetőség híján.

VÉDELEM: (Volt ilyen?)

- Marc Staal: Legjobb védőnk, 23 évesen. Év elejéhez képest nagyon sokat fejlődött támadásban. Nem értem miért Eriksson játszott PP-ben. Vannak még hibák védekezésben is, de már jól öli az ellenfeleket, ami tetszik.

- Dan Girardi: Csalódás az idei játéka, de még mindig nagységrendekkel jobb mint Redden. 2-2,5 körüli összegért maradhat. Szépen megalázta Hartnellt pénteken, ami nagyon tetszett.

- Michael Del Zotto: Future PPQ. Védekezésben nagyon sokat kell javulnia, valami -19-cel zárt.

- Michal Rozsival: Fokozatosan javult a teljesítménye az év során. Remélhetőleg jövőre már megfelelőt tud nyújtani. Nem lepődnék meg, ha Sather elcserélné.

- Matt Gilroy: Nagy reményekkel érkezett, nagy csalódás. Támadásban nulla, védekezésben -2 kb. Az utolsó néhány meccsen már csak a lelátó jutott neki, amit meg is érdemelt.

- Wade Redden: Trade-waive-buyout-destroy-kill. Bármelyik megoldás jó lesz. Két év alatt eljutott AHL szintre a játéka. És a fizetését még nem is említettem...

- Anders Eriksson-Bobby Sanguinetti-Ilkka Heikkinen-Corey Potter: Nem sokat játszottak. Heineken jövőre biztosan itthagy bennünket, Eriksson távozása szintén sanszos.

TÁMADÓK:

- Marian Gaborik: Egyetlen bajom vele, hogy az Olimpián sérülten játszott végig. Egyébként karrierje legjobb évét zárta, igazi no.1. szélső, kellett már egy ilyen a csapatba. Reméljük jövőre is legalább ennyire egészséges lesz. Kellene mellé nagyon egy no.1. center is.

- Erik Christensen: Tehetséges a srác, van jó esze és keze a játékhoz, viszont inkonzisztens a játéka. Néha elsősoros teljesítményt nyújt, néha semmit. Jobb híján a szezon második részét Gabby centereként töltötte el.

- Brandon Dubinsky: Kezd felnőni Callahan mellé. Csupaszív játékos, idén kéztörés miatt ki kellett hagynia jó pár meccset, de így is karriercsúcsot döntött pontokban, és meg van az első legalább 20 gólos szezonja. Bár a training camp kihagyása, mínusz pont nálam.

- Vaclav "Vinny" Prospal: Kellemes meglepetés, Gaborik mögött második a pontlistán, a szezon első felében (Christensen érkezéséig), Gaborik centere volt. Ekkor jöttek is a pontok sorban, a szezon második felére viszont kissé elszürkült. Maradhatna jövőre is.

- Olli "Scary Face" Jokinen: Jól kezdett februárban, viszont elfogyott a szezon végére. Floridában él a családja, nem hiszem, hogy marad, és túlságosan nem is fogjuk marasztalni. Pozitívum, hogy Kotalikot eltudtuk sózni a Jokinen üzletben.

- Ryan Callahan: A csapat lelke, mindennek nekimegy ami mozog a pályán. Ez lett a veszte a szezon végére, háromszor is egy általa kiosztott ütközés után sérült meg. PK, PP, even, mindenhol dolgozik. Pontokban lehetne jobb is.

- Sean Avery: Hockey God.

- Chris Drury: Még mindig nem 7 milliós játékos, de nem is rossz játékos. Callahanhoz hasonló a játéka. Nagy megkönnyebbülés lesz a Rangers managmentjének, ha megszabadulnak két év múlva a nagy fizetésétől. Utána is maradhat, diszkontáron.

- Aaron Voros: Semmiképpen sem több egy 13. számú embernél. A jégkoronghoz semmi esze, bunyózni pedig nem tud. Látszik az igyekezet, ezért nem is követelem a kidobását, egy évig még etetjük (ami hátra van a szerződéséből), utána mehet amerre lát.

- Enver Lisin: A szürke eminenciás. Jó-jó, de nem az igazi. Ő az új Prucha. Tehetsége van, de nem tud élni vele. Nem véletlen a sok bencselés.

- Brandon Prust: Sign him now! Nem áldották meg nagy tehetséggel a jégkorongot illetően, de mérhetelen szorgalma miatt, nagyon hasznos tagja a csapatnak. 25 bunyója volt idén, ez Konopka után, a második legtöbb. Alacsony termete ellenére kiállt pl. Gillies ellen is, aki legalább 15 cm-rel és 10 kilóval nagyobb nála.

- Jody Shelley: "Good Goon". Mivel Brashear becsődölt, Sather úgy döntött, hogy hoz helyette valakit. A San Jose egy hatodik körös picket kap érte (ami ötödik lenne, ha újra igazolnánk, ez nem fog megtörténni). Semmilyen jégkoronggal kapcsolatos elvárásom nem volt vele, mégis hasznos volt. Az utolsó két meccsen  szerzett két góljával majdnem elütötte a Flyerst a rájátszástól. LOL.

- Artem Anisimov: Torts egész évben kereste a helyét. Végül a negyedik sorban, Shelley és Prust között találta meg a számításait. A flyers ellen a legjobb sorunk volt a Shelley-Artem-Prust hármas. Még mindig nagy baja, hogy nem használja ki a testi adottságait. Úton-útfélen leütközik, sokat kell még fejlődni, de nem reménytelen.

- Bryan Boyle: Nem több egy 4. soros védekező, PK csatárnál. Nem szolgálta meg az érte adott 3. körös picket (Pedig mintha pár hónapja nem ezt írtam volna).

- Donald Brashear: FAIL, BUST. Szevasz, fel-is-út-le-is-út. Még Reddennél is nagyobb vicc.

- PA Parenteau: Jó-jó, de nem NHL szint. GAME OVER.

- Dane Byers, Corey Locke: Kevés jégidőt kaptak, nem váltották meg a világot.

Szerintem senki fontosat nem hagytam ki.

Címkék: christensen jokinen gaborik voros callahan értékelő staal avery lundqvist boyle redden drury dubinsky lisin anisimov prospal del zotto gilroy rozsival girardi

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://newyorkrangers.blog.hu/api/trackback/id/tr551913961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Big Apple 2010.04.16. 12:03:37

Sajnálom a csapaotot azért, ahogyan kiesett. Pár héttel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy 1 SO-n fog múlni a PO. Az az igazság, hogy a szezon első és utolsó hónapja nagyszerű volt a köztes rész szinte értékelhetetlen, ez pedig kevés. Gaborik egy no.1 centerrel (hasonlóan egészséges szezonban) szerintem legalább 10 ponttal tud többet, mint idén. Ha nem kellett volna Gomezt elengedni, talán vele is elérne 100 pontot. Drury igazán szimpatikus, sokat küzdő játékos (a Pens elleni térdelős gólja talán a legszebb Rangers gól volt idén), az is érződik rajta, hogy a 3. sorban játszott majdnem végig, ezért kevesebb a pont is, még a tavalyinál is kevesebb. Ha szerződése lejártával aláírna harmadannyi pénzért maradhatna. Szeintem a védelem nem volt annyira gáz, Trots kereste a 6. embert egész évben, és néha valóban voltak meccsek, amik a védelmen mentek el, de én még mindig inkább a több gólt hiányolom (idén is az egyik legkevesebb gólt kaptuk, és az egyik legkevesebbet lőttük).
Jó a blog srácok, grat!!
süti beállítások módosítása