Broadway Blueshirts

... vagy ahogy mindenki ismeri a New York Rangers a világ leghíresebb csarnokából a Madison Square Gardenből.

Címkék

100 ranger greats (1) 1994 (2) 3d (1) ahl (4) ambuhl (2) anisimov (8) antropov (2) arnason (1) árverés (1) árvíz (1) auld (2) avery (13) baldwin (1) baranka (1) beezer (1) beller (1) betts (2) biron (1) birthday (1) blues (1) boogard (2) boston university (1) bourque (5) boyle (5) brashear (2) brodeur (1) bruins (1) bus tour (2) byers (3) callahan (10) campbell (1) canadians (1) capitals (10) center (1) chad johnson (3) chappell (2) christensen (5) clint smith (1) creighton (1) delzotto (1) del zotto (10) didiomete (1) dowzak (2) doyle (3) draft (4) drury (9) dubinsky (10) dupont (2) előzetes (6) eminger (1) erixon (1) értékelő (7) évtized (1) fahey (1) fasth (1) flames (1) flyers (1) frolov (1) gaborik (11) gaulton (3) gilroy (6) girardi (5) gomez (1) grachev (6) granger (1) graves (1) gretzky (2) hagelin (2) halloween (1) hartford (5) háttérképek (3) hedman (1) heikkinen (2) heritage weekend (1) hhof (2) higgins (3) hillier (2) hobbs (1) hobey baker award (1) horak (4) hull (1) hunter (1) islanders (1) jagr (3) johnson (5) jokinen (6) jótékonyság (1) kadri (1) kasparaitis (1) keenan (1) kitchener (1) klassen (3) könyv (1) korpikoski (1) kotalik (2) kovalev (1) kreider (7) kundratek (2) kurri (1) kveton (1) lamoriello (1) leetch (2) lightning (1) lisin (4) locke (3) lundqvist (20) maggio (3) mara (1) marleau (1) matteau (1) matt gilroy (1) mcdonagh (5) mcilrath (2) mcnaught (1) messier (5) miami university (1) moore (1) morris (2) moves (1) naslund (1) newbury (1) news (1) nhl record book (1) niemi (1) offseason (1) offseason news (3) olimpia (4) orr (2) ovechkin (1) owens (2) palmieri (1) parenteau (3) pashnin (2) penguins (1) playoff (13) potter (2) power rankings (1) preseason (4) prospal (5) prucha (1) prust (2) psurny (1) pumpkin (1) rangers (10) redden (3) reklám (1) rendezvény (1) richards (1) richter (1) rissmiller (1) robitaille (1) rochester (1) round 1 (6) rozsival (6) sabres (2) sanguinetti (1) satcjer (1) sather (2) sauer (3) shanahan (1) sharks (1) shelley (1) sjoström (1) soryal (1) staal (9) stacjer (1) stajcer (2) stanley cup (2) stepan (6) sullivan (1) sundin (1) szavazás (2) talbot (1) tavares (1) teljesítmény (3) thomas (1) történelem (3) tortorella (2) traverse city (3) tv (1) valentenko (1) valiquette (4) vanbiesbrouck (1) vancouver (3) varlamov (2) vilagbajnoksag (3) voros (3) walker (1) wallpapers (3) weise (1) werek (3) wiikman (1) williams (3) wilson (1) worcester (3) world junior championship (1) yogan (1) yzerman (1) zaba (3) zaborsky (1) zherdev (7) zuccarello aasen (4) Címkefelhő

Goals

A negyedik epizód: D#.

joshhh 2010.02.26. 16:55

Ebben a posztban a védőinket veszem górcső alá. Ez a csapatrész az, ami leginkább erősítésre szorul, de a prospect park is itt a legjobb, van kikből válogatni juniorban. A nagycsapatnál Staal és Girardi a legstabilabb pont, hozzájuk csatlakozott idén Del Zotto, akinek még azért fejlődnie kell. Redden és Rozsival még mindig NEM a béréhez mérhető játékot hoz, és akkor még finoman fogalmaztam. Nagy talány Gilroy is, akinek lehet egy év AHL jobb lett volna még.

 
Rangers: Redden, Rozsival, Girardi, Staal, Del Zotto, Gilroy
Hartford: Potter, Sanguinetti, Sauer, Heikkinen, Williams, Dowzak
Junior – Amerika: Gaulton, Klassen, Maggio, McDonagh, Kundratek
Junior – Európa: Baranka, Gorokhov, Pashnin, Valentenko
 
Wade Redden: 2008. július 1. Redden életében piros betűs ünnep. Ekkor írta alá élete legnagyobb szerződését. (Azóta) alig tett valami hasznosat értünk. Voltak jó meccsei, de inkább a rosszakra emlékszünk. Amelyik napon megszabadulunk tőle, na az is piros betűs ünnep lesz, de az nekünk. 6,5 milliós fizetéséből (még négy évig), két másik nála bizonyosan jobb védőt tudnánk fizetni. A legrosszabb UFA szerződés az övé, vitán felül. Tavaly még az első két sor egyikében számoltak az edzők vele, idén azonban már csak az ötödik a jégidőt tekintve a hátvédek között, emberelőnyben kiszorította a 19 éves Del Zotto, emberhátrányban még használjuk a második párban, de Girardi és Staal jóval több időt kap nála. Ponttermése is drasztikusan lecsökkent, de ez a redukált jégidő számlájára írható. Mindezek tetejébe még nem is elég kemény, keveset ütközik, és már nem is nagyon verekedik, tavaly egyszer összeakadt a washingtoni Clarkkal, kb. ennyi volt a keménykedés részéről. Kár is a szót pazarolni rá… Fel-is-út-le-is-út.
 
Michal Rozsival: Két ember játszik a lockout utáni éra első Rangers-széből még mindig itt, ő az egyik (Henrik a másik). Az első három évében, második számú hátvédhez méltó játékot mutatott, kétség kívül rászolgált a szerződésére, de azóta nem igazán találja a helyét. 2008 nyarán úgy adtunk neki négy éves 20 millió dolláros szerződést, hogy egy térd operációból lábadozott. Kár volt. Nem olyan horribilisen hosszú és drága a szerződése, mint Redden haverunknak és nem is olyan gyenge, de messze nem szolgálja meg a pénzét. Idén ő is kevesebb emberelőnyös időt kap, Del Zotto és Kotalik (majd Jokinen) miatt, de őt még azért használjuk a második egységben. Hol van már az a Rozsival, akit a Pen(i)s szurkolók kórusban szidtak… Előbb tudunk tőle megszabadulni, mint Reddentől, utolsó két évében csak 7 millió lesz a fizetése!, ez kecsegtető lehet néhány csapat számára (Cap hitje marad 5M). Talán a Florida bevállalja…
 
Dan Girardi: Idén is kényszerből játszik az első sorban, potenciálját tekintve legjobb esetben is csak negyedik számú hátvéd lehetne. Félelmetes erejű lövései vannak a kékről, viszont nagy hátránya, hogy a célzással gondok vannak, néha csak úgy bele a vakvilágba lövöldözik. Mint már utaltam rá fentebb, az emberhátrányos sorunk alapembere. Elég sokat ütközik, bár ezt nem túl látványosan teszi. A kapu előtt azonban nem a legjobb takarító. Ez a probléma főleg idén jelent meg nála, sok gólt kapunk a bénázásai miatt, de Torts mégis megbízik benne (jobb lehetőség híján). Sokan felróják neki, hogy a legutóbbi Flyers meccsen nem avatkozott közbe Carcillo és Gaborik afférjánál, valahol igazuk is van, ezek után kissé puhap.csűnek tűntethet a szurkolók szemében. Rozsival legalább rávetette magát buzi Cooke-ra a Pens elleni derbin, igaz kiállítás lett belőle, de jól tette, amit tett. Az év végén RFA (korlátozott szabadügynök) lesz, nem is értem, mért nem hajt jobban egy vaskos szerződésért. Mivel nem az igazi idén, ezért sok a pletyka az elcserélése körül. Szinte biztos vagyok benne, hogy vagy ő vagy Rozsival legkésőbb a draftig el lesz cserélve. Kár lenne érte, eleinte nagyon kedveltem a játékát.
 
Marc Staal: A második Staal fivér a négy közül. Lassan, de fokozatosan küzdi fel magát az NHL legjobb védői közé. Kanada ezt azzal honorálta, hogy meghívta a tavalyi augusztusi olimpiai edzőtáborba, persze nem volt reális esélye bekerülni, talán majd 2014-ben. Testi erejét remekül kamatoztatja vetélytársai ellen (kivétel Szjomin ellen :D), nem egyszer volt már rá példa, hogy testvérét Jordant is palánkra kente, fő a családi béke alapon. Már második éve a legstabilabb védőnk, rendszeresen fent van az ellenfél legjobb sorai ellen, és nem is nagyon vall kudarcot. Idén már előnyben is szerepet kap, és a PK elmaradhatatlan kelléke. Girardihoz hasonlóan, neki is fizetésemelés néz ki júliusban, 2,5-3 milliós szerződést jósolok Marc-nak. Az én várakozásaimtól kissé elmarad, Pronger típusú csókának gondoltam, de a jövőben a Rangers egyik meghatározó bekkje lehet, ha tovább fejlődik.
 
Michael Del Zotto: A fiatal „DZ” szinte a semmiből robbant be az NHL-be, idén októberben. Remek adottságokkal rendelkezik a jégkorongot illetően. Kiválóan lát a pályán, jól passzol és nagyon jól korcsolyázik, egyből az emberelőny alappillére lett. Év elején nagyon ment neki a ponttermelés, de az utóbbi időben visszaesett, vélhetően kissé elfáradt a gyors tempó miatt, szerintem a kéthetes pihenés jót fog tenni neki. Testméretét tekintve nem egy tipikus hátvéd alkat, de remekül megállja helyét a hátsó alakzatban. Fizikálisan még erősödnie kell, de már most is nagy ütközéseket oszt ki, védekezésben a helyezkedésével elégedett vagyok. Néha azért még látszik a tapasztalatlanság rajta. Túl sokszor kapcsolódik be fölöslegesen a támadásokba, fent is ragad, és egy esetleges kontrában kiszolgáltatott helyzetbe hozza védőpárját és Henriket is. Két évig még olcsóé’ játszik, és remélem még utána is nálunk lesz hosszú ideig. Staallal nagy párost alkothatnak még évekig a Rangers kékvonalán. A first line potenciál megvan benne.
 
Matt Gilroy: A long-islandi hátvéd későn érő típus, tavaly 24 évesen lett az egyetemi bajnokság legértékesebb játékosa (Hobey Baker Award), amelyet meg is nyert a Boston College csapatával. Játékstílusát tekintve leginkább Mike Greenhez hasonlítható, már-már csatár. DZ-hez hasonlóan ő is gyakran elköveti azt a hibát, hogy fent felejti magát a támadásoknál. Ezek tetejébe nála még a fizikai játékkal is gondok adódnak, kissé puhány. Mondjuk nála is nagy váltás történt az előző évhez hasonlóan, már most több meccset játszott a szezonban, mint tavaly, ráadásul egy sokkal nívósabb ligában. Emberelőnyben sem hozza azt, amit elvárnánk tőle, a helyzetei megvannak, de rendre elpuskázza azokat, és a passzokkal is gondok vannak. Már fent is említettem, egy év AHL lett volna számára az ideális, de most már ehhez késő, talán jövőre megembereli magát. Ha deadlinekor hozunk egy plusz védőt, gyaníthatóan ő lesz padoztatva. Egyelőre nem látom túl pozitívan Gilroy és a Rangers közös jövőjét. Nagy TALÁNY.
 
Corey Potter: A 26 éves Potter Del Zotto csúnya sérülése miatt, az utolsó egy hétben a nagycsapatban kapott lehetőséget, egyébként a Hartford oszlopos tagja már évek óta. A Wolfpackban az egyik legstabilabb pont a védők között. Előnyben, hátrányban egyaránt alkalmazható. Már negyedik éve játszik a profik között, de eddig nem sikerült megragadnia a Rangersben, összesen hét NHL meccse van. Előbb-utóbb csere áldozata lesz, kizártnak tartom, hogy valaha is megmarad nálunk. 6.-7. számú védő szerepét betöltheti valamelyik NHL-es csapatban, többre nem hivatott.
 
Bobby Sanguinetti: A 21 éves védő, második szezonját tölti farmcsapatunknál, és egyre jobb formát mutat. Del Zottohoz hasonló, offenzív beállítottságú játékos, viszont a védőharmadban akadnak hiányosságai, nem véletlenül került elé DZ a rangsorban. Pont emiatt, szinte minden pletykában megemlítik a nevét, mint lehetséges távozót. Azonban hibáit fokozatosan javítja, jövőre (is) reális esélye lehet bekerülni a csapatba a szeptemberi edzőtáborban. Idén is az egyik legponterősebb a farmcsapatban a védőket tekintve, kisebb sérülése miatt az utóbbi meccseket kihagyta, de szerencsére már visszatérhetett. Rá is fért a csapatra, mert volt olyan időszak, hogy öt védő is hiányzott sérülés miatt. Mindkét AHL-es évében meghívták a liga all-star gálájára, előbbin a legerősebb lövés, utóbbin a leggyorsabb korcsolyázó címét nyerte meg az ügyességi versenyen. A top 4-es potenciál megvan benne, de sokat kell még javulnia a saját harmadában történő játékban.
 
Michael Sauer: Még 2005-ben draftoltuk a robusztus védőt. Azóta kopogtat a nagycsapat ajtaján, de nem sikerül bebocsátást nyernie. Defenzív felfogású hátvéd, nem fél, ha ütközni, rombolni kell, és ha a helyzet megköveteli, bunyózik is, hogy megvédje csapattársait. Egy ilyen felfogású hátvéd nagyon kellene a Rangersbe, de egyelőre Tortorelláék még nem látják felkészültnek az NHL-re. Támadásban már kevesebb a szakértelme, de idén már egyre több jégidőt kap emberelőnyben is, és úgy tűnik tud is élni vele. Karrierjét sajnos sérülések hátráltatják, minden évben kénytelen kihagyni 15-20 meccset különböző sérülés miatt, és sajnos idén sem úszta meg, február elején vállsérülést szenvedett, ami miatt kihagyni kényszerül az idei év további részét. Nem hinném, hogy valaha is megragad fent, de valamelyik NHL-es gárdánál lehet még harmadik soros játékos lehet.
 
Ilkka Heikkinen: A 25 éves finn bekk első tengerentúlon töltött szezonja a mostani. Nagy reményekkel érkezett szeptemberben az edzőtáborba az offenzív beállítottságú védő, de nem sikerült bekerülnie a csapatba, így a WolfPack maradt neki. Jól megállja helyét a farmcsapatban, 51 meccsen eddig 29 pontot lapátolt össze, és már a Rangersben is kipróbálhatta magát. Jól lát a pályán, nagy lövéseket tud elereszteni a kékről, és ami egy hátvédnél nagyon fontos védekezésben sem utolsó. Az összképet tekintve a WolfPack legjobb hátvédje idén, szerintem még kap fent is lehetőséget csere vagy sérülés esetén. Egy valamit még feltétlenül szükséges róla tudni, 1-2 hete lehetett olvasni egy cikket a Postban, amelyben azt nyilatkozta, hogy jövőre hazamegy, mert elégedetlen a pozíciójával, amit meg is tudok érteni. Two-way szerződése miatt csak töredékét (80-100.000$) kapja rendes bérének (875.000$). Jövőre a KHL-ben simán megkaphatja garantáltan ezt az összeget. BUST sajnos.
 
Nigel Williams: Július közepén Fahey-ért cserébe szereztük a Coloradotól, tehetséges hátvédnek indult. Juniorban igazi ponttermelő volt, offenzív beállítottságú hátvéd (113 meccsen 82 pont). Tavaly profi lett, de a Lake Erieben nem igazán ment neki, problémás gyerek, szüksége volt az új környezetre, ezért lett cserélve. Év elején nehezen illeszkedett be, gyakran csak a lelátóról nézhette a WolfPack meccseit, de végül sikerült beverekednie magát a csapatba. A tehetsége megvan a jégkoronghoz, jó felépítésű, jól korcsolyázik és kiváló a lövőtechnikája, de laza hozzáállása miatt már sok kinti szurkoló a pokolba kívánja, vastagon benne van a Hartford mostani botladozásában is. Nem reménytelen azonban, hisz fiatal még, csak meg kell birkóznia a saját maga által generált problémákkal, valószínűleg egy keménykezű edző vagy mentor hiányzik mellőle. Mindent egybevetve, még kell neki 1-2 év a farmban és utána „szintet” léphet, ha bizonyított az AHL-ben, harmadik soros NHL-es hátvéd még lehet belőle.
 
Tysen Dowzak: Sather újabb próbálkozása, Girardihoz hasonlóan, őt sem draftolták soha, szabadügynökként került a csapathoz. A mostani szezont megelőzően négy évet a Kelowna (WHL) együttesében játszott, kisebb Hartfordi és Charlotte-i kitérőtől eltekintve. Idén a CHL és az ECHL között liftezik. A fizikális játékot kedvelő védők közé tartozik, nulla offenzív potenciállal. Sokat elárul róla, hogy most, amikor a Hartfordnak 4-5 állandóan sérült védője van, akkor sem őt hívták fel. Soha nem lesz NHL karrierje. BUST.
 
Mitch Gaulton: 2008-ban a hatodik körben draftoltuk a nagy tehetséggel felvértezett Gaultont. Egyetlen apró szépséghibája a dolognak, hogy sérült volt már a drafton is, és egész éves pihenő várt rá, könyökműtéte miatt. Ezért is csúszott annyit a drafton. „High risk, high reward” pick, nagy a kockázat, de ha bejön, akkor nagyot kaszálhatsz vele. Az OHL-ben szereplő Erie Otters gárdáját erősítő Gaulton kiválóan bánik a koronggal, jó a lövőtechnikája, de tavaly nem találta a formáját a műtét utáni visszatérésekor. Idén azonban minden jól alakult, csapata egyik legjobb embere volt, amíg idén január végén megint meg nem sérült. Lassan egy hónapja van a maródiak listáján, és nem tudni mikor térhet vissza megint. Félő, hogy a sérülések az ő karrierjét is be fogják árnyékolni, pedig kiváló NHL játékos lehetne belőle, egyelőre nem nagyon tervezhetünk vele.
 
Sam Klassen: A 21 éves Klassent eredetileg a Hartford védőegyletébe szántuk a nyári leigazolásakor, azonban az edzőtáborban kiesett a rostán. Ezért úgy döntött a vezetés, hogy jobb lesz neki még egy év a WHL-ben, ahol dominálhat, hisz ott már veteránnak számít. Egész jól is megy neki, 59 meccsen, 29 pontot szorgoskodott össze ez idáig a Saskatoon csapatában. Jövőre ismét megpróbálhatja bevenni Hartfordot (már ha még a WolfPack lesz a farmcsapatunk?). Carreer minor leaguer.
 
Daniel Maggio: Daniel már a negyedik olasz felmenőkkel rendelkező hátvédünk, Girardi, Sanguinetti és DZ után. Sather kedveli az olaszokat? Maggio tavalyi draft, a hatodik körben hoztuk. Gaultonhoz hasonlóan ő is azért csúszott sokat a drafton, mert rendkívüli sérülékenység jellemezte eddigi pályafutása során. Az OHL-ben a Sudbury csapatát erősíti (Staal is itt játszott korábban). Kedveli a fizikai játékot, ha kell ütközik, ha kell bunyózik. Mindezek mellett támadásban sem ügyetlen, csapata legjobbja a kék vonalon. Játékára azonban a nagyfokú kiszámíthatatlanság is jellemző, egyik meccsen kiválót hoz, a másikon meg pocsék produkcióval rukkol elő. Van még ideje levetkőzni a hiányosságait, és ha a sérülések is elkerülik majd, akkor még jól is elsülhet a választása. Bizakodó vagyok vele szemben.
 
Tomas Kundratek: 2008-ban a harmadik körben draftoltuk a cseh hátvédet. Draft után két hónappal már szerződést is kapott, ez igen ritka dolog, főleg nálunk. A kiválasztása utáni szezonban rögtön átment a tengerentúlra játszani, ez is pozitív előjel. Az idei edzőtáborban megpróbálkozott a Rangersbe bekerülni de nem sikerült neki, és mivel európai, ezért az AHL-ben is játszhatott volna 20 éves kora előtt, de inkább visszaküldték a WHL-es Medicin Hat Tigers csapatához még egy évre. Jó döntésnek bizonyult, kiválóan játszik a junior ligában, alapvetően védekező felfogású, de újabban az emberelőnyös sor is nagy hasznát veszi (58 meccsen 28 gólpassz). Jövőre már a Hartfordban fog játszani, ez szinte bizonyos, még egyszer, nem hiszem, hogy elbukna az edzőtáborban. 1-2 éven belül pedig irány a Rangers, harmadik párban tökéletes lenne.
 
Ryan McDonagh: Tavaly Gomezért kaptuk ajándékba a Habs egyik legértékesebb fiataljaként számontartott McDonagh-ot. Stepanhoz hasonlóan ő is a Wisconsini egyetem csapatában edződik. Mindkét irányban jól játszik, de inkább a védőmunkában nyújt kiemelkedőt. Nem fél az ütközésektől, és ha kell megvédi csapattársait. Minden valószínűség szerint ez az utolsó éve a Wisconsinen és szeptemberben profinak áll, és megpróbál majd bekerülni a csapatba. Ezt én személy szerint már nagyon várom, kellene már nagyon még egy, Staalhoz hasonló képességű bekk a Rangersbe. Top 4 potenciál.
 
Ivan Baranka: Néhány éve még jól indult az offenzív felfogású védő karrierje, de a Hartfordban megrekedt tengerentúli pályafutása, ezért visszajött Európába, és már második éve a Szpartak Moszkva csapatának tagja, amellyel nemrég hosszabbított szerződést. Együttesének legjobb bekkje, rejtély miért nem kellett nekünk. Jelenleg Szlovákiával az olimpián szerepel. BUST.
 
Ilja Gorokhov: Who? Mindezidáig nem hallottam róla. Annyit tudtam meg, hogy 28 éves és 1995-ben draftoltuk, miért van még a prospectek névsorában? LOL.
 
Mikhail Pashnin: A tavalyi draft utolsó körében húztuk. Mindenképpen tudni kell róla, hogy a szintén tavaly rendezett első KHL draft 1/1-es választása. Ez azt sugallta róla, hogy nem lehet ügyetlen. Nagy reményeket azonban nem fűzök hozzá, idén már 21 lesz, és egyelőre a CSKA-ban sem remekel, legjobb esetben is csak 6. számú védőként számítanak rá. Inkább a fizikai játékot helyezi előtérbe. Valószínűleg sohasem fogjuk látni, még edzőtáborban sem. Oroszból van. BUST.
 
Pavel Valentenko: Pashnin párja. Szintén a Gomez cserével érkezett az ő játékjoga is. Karrierjének utolsó két évét sérülések kísérték. Ezen időszakban mindösszesen 19 meccset bírt lejátszani. Ezt az évet is vállsérüléssel kezdte. Másfél évet már lehúzott a Hamiltonban, nem tartom valószínűnek, hogy visszatér a tengerentúlra, a KHL ideális neki is. BUST
 

A mostaniak közül Staallal és Del Zottoval hosszú távra tervezünk, ez biztos. Én azért remélem, hogy Girardit sem pazaroljuk el, a gyengébb éve ellenére. Lassan már a falra mászok a sok nevével kapcsolatos pletykától. A többiek helye szerintem egyáltalán nem biztos. Gilroynak egyelőre még túl nagy falat az NHL. Rozsival és Redden előbb-utóbb ki lesz dobva a cap miatt. A fiataloknál Sanguinetti, McDonagh, Kundratek hármasból egy csak beválik. A többiek még kiforratlanok.

 

Szerintem Sather a deadline-ig szokásához hívem hoz majd egy védőt. Szóba jöhet Schubert, Clark, Salei, Jurcina (bár ő csak tűz oltásra lenne jó), Lebda, Souray (no thx), Staios, Seidenberg, Leopold, Hnidy, Hamhuis, Bouillon, Sutton, vagy Exelby. Közülük Schubert, Seidenberg, Hamhuis, Sutton vagy Exelby érkezét támogatnám, a többiek nem igazán tudnának segíteni a mi problémáink megoldásában.

 

Nyáron a szabadügynökpiacon lesz a fentiek többsége, illetve még Lidström, Volcsenkov, Niedermayer, Blake, Kubina, Gonchar, Martin, Mitchell, Johnson, Zidlicky, Morris, Foote, Corvo, Tallinder, Aucoin, Michalek, Wallin, Mara!, stb. Azt hiszem, ez az év a védőké lesz. Van néhány nagy hal a listán, bár 99%-ig biztos vagyok benne, hogy az elitbe tartozó Lidström, Niedermayer, Goncsár, Blake vagy aláír jelenlegi klubjához, vagy visszavonul. Holik, és Gomez után Debils játékosoktól tartózkodjunk. :D Így Martin is kiesik. Morris, Mara és Johnson már voltak a játékosaink, nem hinném, hogy még egyszer New Yorkba jönnének. Mitchell jöhetne diszkontáron. Mindezek után, Michalek és Volcsenkov áll a kívánságlistám élén. De amíg Redden és Rozsival itt van, nem nagyon tervezhetünk ilyen volumenű erősítéseket. :(

 

Gracsev/UFA

Stepan/UFA/Trade

Gaborik

Prospal/Gracsev

Dubinsky/Anisimov

Callahan/UFA/Trade

Avery/Byers

Anisimov/Werek

UFA/Callahan

Prust/Voros/Dupont

Boyle

Weise

 

Érdemes rájuk odafigyelni: Horák, Kreider, Owens, Hagelin.

 

Staal

Del Zotto

UFA/Rozsival/Girardi

McDonagh

Sanguinetti/Gilroy

Kundratek

 

Érdemes rájuk odafigyelni: Sauer, Gaulton, Maggio.

 

 

Josh

 

http://twitter.com/joshhh85

 

Címkék: potter williams staal sauer mcdonagh redden dowzak maggio pashnin klassen del zotto gilroy rozsival girardi sanguinetti heikkinen gaulton kundratek baranka valentenko

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://newyorkrangers.blog.hu/api/trackback/id/tr231792674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stero · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2010.02.27. 21:35:49

Josh!

nem tudok róla, hogy maximalizálva lenne a poszt hossza. küldd el mélben a végét és beillesztem.

joshhh · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2010.02.28. 11:47:18

Közben sikerült megoldani. Áttettem az egészet új posztba, és úgy engedte.

Megírom a kapusokat is, ha nem gond. Utána meg összeszedem a deadlinera tett jóslataimat egy posztba, még szerda előtt.

bali88 2010.02.28. 12:13:25

@joshhh: az jó lesz,várjuk!grat a mostanihoz is!

bali88 2010.02.28. 12:13:58

ja és örülnék Mara-nak,ha visszahoznánk!

csatoimi 2010.03.05. 23:51:36

Szinvonalas irasok, gratulalok nektek. Irigylem a Rangers fanokat. :) Elkenyeztetitek oket.

bali88 2010.03.06. 13:11:43

@csatoimi: igen,nagyon jó írásaik vannak!
az lesz az igazán jó,ha a kupagyőzelmünkről írnak:-)

csatoimi 2010.03.09. 02:00:12

@bali88: Az sajnos nem az iden lesz. :)
süti beállítások módosítása