Broadway Blueshirts

... vagy ahogy mindenki ismeri a New York Rangers a világ leghíresebb csarnokából a Madison Square Gardenből.

Címkék

100 ranger greats (1) 1994 (2) 3d (1) ahl (4) ambuhl (2) anisimov (8) antropov (2) arnason (1) árverés (1) árvíz (1) auld (2) avery (13) baldwin (1) baranka (1) beezer (1) beller (1) betts (2) biron (1) birthday (1) blues (1) boogard (2) boston university (1) bourque (5) boyle (5) brashear (2) brodeur (1) bruins (1) bus tour (2) byers (3) callahan (10) campbell (1) canadians (1) capitals (10) center (1) chad johnson (3) chappell (2) christensen (5) clint smith (1) creighton (1) delzotto (1) del zotto (10) didiomete (1) dowzak (2) doyle (3) draft (4) drury (9) dubinsky (10) dupont (2) előzetes (6) eminger (1) erixon (1) értékelő (7) évtized (1) fahey (1) fasth (1) flames (1) flyers (1) frolov (1) gaborik (11) gaulton (3) gilroy (6) girardi (5) gomez (1) grachev (6) granger (1) graves (1) gretzky (2) hagelin (2) halloween (1) hartford (5) háttérképek (3) hedman (1) heikkinen (2) heritage weekend (1) hhof (2) higgins (3) hillier (2) hobbs (1) hobey baker award (1) horak (4) hull (1) hunter (1) islanders (1) jagr (3) johnson (5) jokinen (6) jótékonyság (1) kadri (1) kasparaitis (1) keenan (1) kitchener (1) klassen (3) könyv (1) korpikoski (1) kotalik (2) kovalev (1) kreider (7) kundratek (2) kurri (1) kveton (1) lamoriello (1) leetch (2) lightning (1) lisin (4) locke (3) lundqvist (20) maggio (3) mara (1) marleau (1) matteau (1) matt gilroy (1) mcdonagh (5) mcilrath (2) mcnaught (1) messier (5) miami university (1) moore (1) morris (2) moves (1) naslund (1) newbury (1) news (1) nhl record book (1) niemi (1) offseason (1) offseason news (3) olimpia (4) orr (2) ovechkin (1) owens (2) palmieri (1) parenteau (3) pashnin (2) penguins (1) playoff (13) potter (2) power rankings (1) preseason (4) prospal (5) prucha (1) prust (2) psurny (1) pumpkin (1) rangers (10) redden (3) reklám (1) rendezvény (1) richards (1) richter (1) rissmiller (1) robitaille (1) rochester (1) round 1 (6) rozsival (6) sabres (2) sanguinetti (1) satcjer (1) sather (2) sauer (3) shanahan (1) sharks (1) shelley (1) sjoström (1) soryal (1) staal (9) stacjer (1) stajcer (2) stanley cup (2) stepan (6) sullivan (1) sundin (1) szavazás (2) talbot (1) tavares (1) teljesítmény (3) thomas (1) történelem (3) tortorella (2) traverse city (3) tv (1) valentenko (1) valiquette (4) vanbiesbrouck (1) vancouver (3) varlamov (2) vilagbajnoksag (3) voros (3) walker (1) wallpapers (3) weise (1) werek (3) wiikman (1) williams (3) wilson (1) worcester (3) world junior championship (1) yogan (1) yzerman (1) zaba (3) zaborsky (1) zherdev (7) zuccarello aasen (4) Címkefelhő

Goals

Negyedévi szezonértékelő

stero 2009.11.14. 23:27

A ma esti Ottawa elleni győzelem volt a Rangers huszadik meccse a szezonban. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy túl vagyunk a szezon egynegyedén tehát ideje mérleget vonni. Van miből mert nagy volt a jövés - menés a csapatnál ráadásul a remek kezdés után mostanában a teljesítményünk egy hullámvasútéhoz hasonlít. Lássuk akkor a játékosokat ábécé szerinti sorrendben egytől tízig osztályozva.

Artem Anisimov - 7

A 21 éves orosz center remekül beilleszkedett a csapatba. Ahoz képest, hogy a negyedik sorban játszik már nyolc pontot szerzett és emberelőnyben is sok időt a jégen tölt. 2-3 szezon és stabil másodiksoros center lehet belőle.

 

 Sean Avery - 6

Sean eddig igencsak elmarad tavalyi önamgától. Kapar, hajt, ég benne a tűz de a támadásokat nem tudja olyan hatákonysággal támogatni mint az elmúlt években. Hátul megoldja amit meg kell és még mindig a liga legjobb provakatőre.

 

Brian Boyle - 5

A negyedik sor centereként egyáltalán nincs könnyű dolga mert hozzá képest Vörös és Brashear favágó. Ilyenkor sajnálom, hogy Betts elment mert a negyedik sorban tökéletesen tudnának védekezni. Helyette Boyle küszködhet ezzel a majomemberrel.

 

Donald Brashear - 1

Most ezt magyarázzam? Ha leírnám amit gondolok valószínűleg saját magamat kellene moderálni úgyhogy legyen elég annyi,  hogy ha ránézek elfog az utálat. Egyszerűen nem tudom milyen fantáziát látott benne Tortorella és Sather.

 

Dane Byers - n.a.

A sérülések miatt került fel a farmból és mindössze öt mérkőzést játszott ezalatt egy gólt ütött. Parenteau mellett Tortorella első számú tartalékja. Majd arra leszek kíváncsi, hogy ha esetleg egy védőt kell felhívni akkor kire szavaz Torts.

 

Ryan Callahan - 6

Ha Averyről azt mondtam, hogy elmarad a tavalyi önmagától akkor ez Ryanre hatványozottan érthető. 25 gólt vártam a szezon előtt tőle jó ha a 20 meglesz. Emberhátrányban és védkezésben emberfelettit nyújt. Dolgozik az "A" betűért becsülettel.

 

Michael Del Zotto - 9

Ő lett október hónap legjobb újonca, nagyon szurkolok neki, hogy a szezon végén ő kapja Caldert. Minden esélye meg is van erre. Egyszerűen hihetetlen, hogy már most milyen rutinnal játszik emberelőnyben. The Next Leetch.....

 

Chris Drury - 6

A Rangers kapitánya egyenlőre hasonló szezont fut mint Callahan. Előre nagyon gyenge, hátul és emberhátrányban viszont pazar. A sérülésből nem tudom, hogy mikor fog pontosan visszatérni de remélem össze kapja magát. Egy jó Drury kell.

 

Brandon Dubinsky - 8

A  Prospal - Dubinsky - Gaborik sor nagyon összeállt - mint az olaj nélküli tészta úgyhogy Dubinsky sérülése úgy kellett mint lufiárúsnak a nyílzápor. Hosszú lesz ez a 4-6 hét nélküle remélem nem fog elmenni rajta a szezon.

 

Marian Gaborik - 10

Egy tizesnek mit is lehetne adni mint tizest??? Egyértelműen a csapat legjobb játékosa, rajta áll vagy bukik a Rangers egész évi szereplése. Csak meg ne sérüljön. Biztos vagyok benne, hogy az év végi MVP szavazáson TOP 3 lesz.

 

Matt Gilroy - 8

A Hobey Baker trófea tavalyi nyertese Del Zotto mellet a másik elsőéves hátvéd. Neki is remek keze van és kitűnően lát a pályán. Van jövője a csapatnál, lehet rá építeni Del Zottoval egyetemben. Plusz héttel pillanatnyilag a legjobb a csapatban.

 

Dan Girardi - 7

A két újonc hátvéd mellett Girardi az aki a legtöbbet nyújtja mind előre és mind hátra. A szezon elején volt egy - két nagyobb hibája ezektől eltekintve megbízhatóan játszik. Négy góljával Del Zotto mellett a legeredményesebb hátvéd.

 

Christopher Higgins - 5

Nem vitás, hogy képességei alapján a csapat egyik húzoembere lehetne de ez egyenlőre benne marad. Vajkeze van, fantasztikus cselekre képes de ettől sokkal több kell. Láthatóan javult a játéka amióta végre valahára betalált.

 

Ales Kotalik - 8

Az egyik nagy kedvencem az új játékosok közül. Nagyon - nagy fogás volt az ő megszerzése. Emberelőnyben amit Del Zottoval csinál a kék vonalon, na az királyság. A -8 rontja a képet de ez betudható annak, hogy a negyedik sorban kezdte a szezont.

 

Enver Lisin - 7

A fiatal orosz csatár remekül beilleszkedett, egyáltalán nem okozott csalódást. Remekül korizik, kitűnő keze van nem véletlen, hogy Torts emberelőnyben is beszokta vetni. A jövőben stabill második - harmadik soros játékos lehet belőle.

 

Henrik Lundqvist - 10

A csapat legjobb - legmegbízhatóbb játékosa évek óta, a liga legjobb kapusa Brodeur és Kipper mellett. Egyszerűen nem értem eddig miért nem kapott Vezinát, talán majd idén. Szerintem minden Richter által tartott rekordot megfog dönteni.

 

PA Parenteau - n.a.

3 meccset játszott csak eddig így teljesítménye nem lenne igazán értékelhető. De! Egy gólt szerzett és az Ottawa elleni tegnapi meccsen az ő büntetjőjével nyertünk a hetedik körben. Volt bátorsága felhúzni a pakkot a jobb fülbe.

 

Vinny Prospal - 9

Remek párost alkotnak a csapat első sorbában Gaborikkal. Vinny kiszolgálja Gabbyt ő pedig simaliba bezúzza. Gyakorlatilag ettől a duótól és Henriktől függ az egész csapat sorsa. Nagy kár, hogy már 34 elmúlt....

 

Wade Redden - 5

Ennyi pénzért ez nagyon vékony. Azért az elég gázos, hogy Del Zotto képes volt kiszorítani Reddent az emberelőnyös játékból. Így csak a védekezésre és az emberhátrányos szituációkra kell összpontosítania amit meg is old.

 

Michal Rozsival - 4

Na a másik díszpintny Redden mellett. Ő annyival rosszabb, hogy még gólt sem ütött ráadásul előfordult, hogy egy-két alkalommal követett el nagy hibát hátul. Ettől függetlenül én bízom benne, hogy megtalálja régi önmagát.

 

Marc Staal - 6

Na most vagyok nagy bajban. Remekül játszik elöl és hátul, aztán megtörik valami egy pillanatnyi kihagyás és máris gólt kaptunk a hibájából. Ha ezeket a hullámzásokat kitudná hagyni akkor valóban nagyon boldog lennék.

 

Steve Valiquette - 7

Spider is egy érdekes eset. Vannak hatalmas napjai és tud óriási lepkéket is. De még így is azt mondom, hogy a liga egyik legjobb - legmegbízhatóbb cserekapusa. Nem aggódtam sosem amikor ő kezdett a kapuban - ez azért sokat elárul.

 

Aaron Voros - 3

Csak azért nem adok neki egyest mert sokkal többre tartom mint Brasheart. Ettől függetlenül már tavaly meg kellett volna szabadulni tőle. Érdemben semmit nem tud hozzátenni a csapat teljesítményéhez. Waiver vagy trade és jöhet Parenteau.

 

 

Röviden ennyit a az első negyedévi teljesítményekről. Van akivel maximálisan megvagyok elégedve de persze van olyan is akitől sokkal többett várok, remélem, hogy összekapják magukat akikre gondolok. Akinek van bármilyen hozzáfűzni valója - legyen az negatív vagy pozitív - az hajrá, tegye meg.

Címkék: teljesítmény értékelő

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://newyorkrangers.blog.hu/api/trackback/id/tr641525821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csatoimi 2009.11.18. 15:10:28

Jo ez az elemzes, kicsit elfogult vagy egy-ket jatekossal negativ iranyban, de ezt mar megszoktuk toled.

bali88 2009.11.18. 21:59:45

@csatoimi: melyik játékosokra gondolsz?Brashear
nem tesz hozzá szinte semmit a játékhoz,mint ahogy a védőink sem állnak sokszor a helyzet magaslatán.

stero · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2009.11.19. 08:18:48

@csatoimi: igazából csak egy játékossal vagyok elfogult azzal aki "színt" visz a játékba. próbálok tárgyilagos lenni de kimondom azt amit gondolok nem vagyok szívbajos.

de ha más a véleményed egy - egy játékosról írd meg bátran, kíváncsi vagyok rá.

joshhh · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2009.11.25. 17:31:57

Callahan: Pontokban nagyon gyenge, viszont vezeti a ligát ütközésekben, ami nagy szó szerintem és az "A" betűt is teljes mértékben megérdemli a mezén.

Kotalik: Nekem csalódás, azt tudtuk hogy előnyben nagyon jó a kék vonalon, de evenben semmit sem tesz hozzá a játékhoz, ezt mutatja a -11 is a neve mellett.

Lundqvist: Többet várnék tőle (jelenlegi forma alapján nem top 3-as kapus, sőt), nagyon sok gólt kap, bár ez a védelemnek is sokban köszönhető. Javulnia kell, januárra biztos összekapja magát, legalábbis, ha az olimpián biztos kezdő posztot akar magának.

Prospal: Gólok, asszisztok, kényszerből centert kell játszania, amit több mint jól megold. A csapat vezére, nem véletlenül kapta meg a másik A-t. Ráadásul éhbérért (1,1M) játszik. Csillagos 10-es.

Gaborik: A liga legjobb góllövője, csak Heatley vetekedhet vele. Ha egészséges marad, akár a 100 pont is meglehet. Csillagos 10 ő is.

Staal-Girardi páros: Nekem a legnagyobb csalódás. Valamelyik mindig fent ragad a támadások során a másikat ezzel igen kellemetlen helyzetbe hozva, és a kontrából kapjuk a gólt. Lassan ezen már meg sem lepődök. -10 Szét kell szedni őket. Sürgősen.

Brashear-Voros: A kettőt teljesen fölösleges játszatni egyszerre. Egy még oké, mert kell a keménység. Sokat nem tesznek hozzá a játékhoz, de nem is nekik kell. Mostanában mintha Voros megemberelte volna magát a bunyókban, az utóbbi kettő alkalommal még győzött is. wow.

Redden: Elveszünk 3 milliót a fizetéséből és akkor nem vagyunk kirabolva. Mióta nincs előnyben bent, egész korrekt.

Rozsival: Remélem deadlinekor elsózzuk valahova (Phoneix, Dallas), másfél éve keresi régi önmagát.

A többit nem írom le, hisz ugyanaz lenne, mint amit te írtál :-), meg nem is láttam sok meccset mostanában.

stero · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2009.11.26. 22:20:14

@joshhh: ez igen!örülnék ha visszatérnél!
süti beállítások módosítása