Broadway Blueshirts

... vagy ahogy mindenki ismeri a New York Rangers a világ leghíresebb csarnokából a Madison Square Gardenből.

Címkék

100 ranger greats (1) 1994 (2) 3d (1) ahl (4) ambuhl (2) anisimov (8) antropov (2) arnason (1) árverés (1) árvíz (1) auld (2) avery (13) baldwin (1) baranka (1) beezer (1) beller (1) betts (2) biron (1) birthday (1) blues (1) boogard (2) boston university (1) bourque (5) boyle (5) brashear (2) brodeur (1) bruins (1) bus tour (2) byers (3) callahan (10) campbell (1) canadians (1) capitals (10) center (1) chad johnson (3) chappell (2) christensen (5) clint smith (1) creighton (1) delzotto (1) del zotto (10) didiomete (1) dowzak (2) doyle (3) draft (4) drury (9) dubinsky (10) dupont (2) előzetes (6) eminger (1) erixon (1) értékelő (7) évtized (1) fahey (1) fasth (1) flames (1) flyers (1) frolov (1) gaborik (11) gaulton (3) gilroy (6) girardi (5) gomez (1) grachev (6) granger (1) graves (1) gretzky (2) hagelin (2) halloween (1) hartford (5) háttérképek (3) hedman (1) heikkinen (2) heritage weekend (1) hhof (2) higgins (3) hillier (2) hobbs (1) hobey baker award (1) horak (4) hull (1) hunter (1) islanders (1) jagr (3) johnson (5) jokinen (6) jótékonyság (1) kadri (1) kasparaitis (1) keenan (1) kitchener (1) klassen (3) könyv (1) korpikoski (1) kotalik (2) kovalev (1) kreider (7) kundratek (2) kurri (1) kveton (1) lamoriello (1) leetch (2) lightning (1) lisin (4) locke (3) lundqvist (20) maggio (3) mara (1) marleau (1) matteau (1) matt gilroy (1) mcdonagh (5) mcilrath (2) mcnaught (1) messier (5) miami university (1) moore (1) morris (2) moves (1) naslund (1) newbury (1) news (1) nhl record book (1) niemi (1) offseason (1) offseason news (3) olimpia (4) orr (2) ovechkin (1) owens (2) palmieri (1) parenteau (3) pashnin (2) penguins (1) playoff (13) potter (2) power rankings (1) preseason (4) prospal (5) prucha (1) prust (2) psurny (1) pumpkin (1) rangers (10) redden (3) reklám (1) rendezvény (1) richards (1) richter (1) rissmiller (1) robitaille (1) rochester (1) round 1 (6) rozsival (6) sabres (2) sanguinetti (1) satcjer (1) sather (2) sauer (3) shanahan (1) sharks (1) shelley (1) sjoström (1) soryal (1) staal (9) stacjer (1) stajcer (2) stanley cup (2) stepan (6) sullivan (1) sundin (1) szavazás (2) talbot (1) tavares (1) teljesítmény (3) thomas (1) történelem (3) tortorella (2) traverse city (3) tv (1) valentenko (1) valiquette (4) vanbiesbrouck (1) vancouver (3) varlamov (2) vilagbajnoksag (3) voros (3) walker (1) wallpapers (3) weise (1) werek (3) wiikman (1) williams (3) wilson (1) worcester (3) world junior championship (1) yogan (1) yzerman (1) zaba (3) zaborsky (1) zherdev (7) zuccarello aasen (4) Címkefelhő

Goals

Sather munkában - Második rész

joshhh 2009.07.06. 15:34

Az idei évben a szabadügynök piac nyitását követő napokban elég lassan szálingóznak a játékosok, talán már a jövő évi fizetési sapka valószínűsíthető csökkenésére készülnek a menedzserek. Azért is érzem úgy, hogy kisebb pangás van a piacon, hiszen még olyan nevek nem találtak csapatot maguknak július hatodikáig, mint Martin Biron, Francois Beauchemin, Szergej Zubov, Saku Koivu,, Mike  Comrie  Alexander Kovaljov, Alex Tanguay, stb. Az újonnan érkezők listáján szerepel Corey Locke, Tyler Arnason és Chris Chappell, újraszerződtettük Pierre-Alexander Parenteau-t, és távozott a kazah Antropov.

 

+ Pierre-Alexander Parenteau: A 26 éves jobbszélső a tavalyi évet Hartfordban töltötte, ahol 74 meccsen 29 gólt ütött és 49 asszisztot szorgoskodott össze, ezzel az AHL alapszakasz ponttáblázatának 9. helyén végzett. Alacsony termetű, technikás játékos, a korcsolyázással viszont akadnak gondjai. A nagycsapatnál még soha nem kapott lehetőséget. A következő évi edzőtábor mindenvalószínűség szerint az utolsó esélye, hogy bekerüljön a Rangers csapatába, hiszen a tavalyi év volt neki sorozatban a negyedik AHL-ben eltöltött szezon, ami azt sejteti, hogy fejlődése megragadt ezen a szinten. Szerződésének részletei még nem láttak napvilágot, egy a HFBoards-on megjelent post-ban azonban azt írták, hogy egy éves egy irányú szerződést kapott 500.000 dollár értékben.

 

+ Corey Locke: A 25 éves támadó junior pályafutása során kétszer is az OHL legeredményesebb játékosa volt (2002, 2003). Locke profi pályafutása sokban hasonlít az előbb említett Parenteau-éhoz. Már négy évet töltött el a profik között, amely során csak az AHL-ben játszott. 2007-ben megnyerte a Calder kupát csapatával a Hamilton Bulldogssal. Az AHL tavalyi playoffjában pedig a főcsoportdöntőig vezette a Houstont. Véleményem szerint a szeptemberi edzőtábor után a Wolfpackban folytatja, és Gracsev sortársa lesz, akinek kell néhány társ, akik mellett tanulhat. Egy évre, 500.000 dollárért kötelezte el magát a parkőrökhöz.

 

+ Tyler Arnason: Az egykoron tehetséges center a Chicago első sorát alkotta Mark Bell-lel és Kyle Calderrel néhány éve, azonban ahogyan a sortársak, ő is elveszette a fonalat a lockout utáni években. A mára már 30 éves Arnason, egy évre szóló 700.000 dollár értékű, két irányú szerződést írt alá, ami lehetővé teszi, hogy bármikor leirányítható legyen a farmcsapathoz, minden további következmény nélkül. Legutóbbi kenyéradójának szurkolói a „lusta dög” jelzővel illették. Ha hinni lehet nekik, nem sokáig fog nálunk játszani, szerintem Tortorella az első edzés után elzavarja. :D Nem vagyok valami optimista vele kapcsolatban, pozitív jelzőket nem nagyon kapott senkitől sem a kinti blogokban, fórumokon.

 

+ Chris Chappell: A 21 éves balszélső a múlt heti, a fiatalok számára rendezett edzőtáborban hívta fel magára a figyelmet, és a vezetés úgy döntött, hogy újoncszerződést ajánl neki (3 év, 516.000 dollár), amit ő elfogadott. Tavaly, az OHL-ben szereplő Saginaw Spirit csapatkapitánya volt, 68 alapszakaszmeccsen 38 gól és 38 assziszt a mérlege. Termetét figyelembe véve igazi power-forward válhat belőle, ha tovább tud fejlődni a WolfPackban. Nagyon jól korcsolyázik, jól fedezi a korongot, és a statisztikák alapján a tehetsége is megvan a játékhoz. Szimpatikus tulajdonsága, hogy nem veti meg a bunyókat sem. Az OHL szezonjának végeztével, az ottani újságírók, készítettek egy tíz névből álló játékoslistát, azon játékosokról, akik még nem rendelkeznek NHL szerződéssel, de igazán megérdemelnék a teljesítményük alapján. Nos ezen a listán Chappell az előkelő első helyen szerepelt, így biztos, hogy nem vettünk vele zsákbamacskát.

 

- Nikolai Antropov: A csere-stop előtt érkezett a „nagy elefántbébi”. Szükségünk volt egy ilyen nagytermetű szélsőre, viszonylag jól is teljesített, míg nálunk játszott. Engem egy kicsit Jaromirra emlékeztetett. Testi erejét nagyon jól kihasználta, emberelőnyben a kapu előtti munkájával lefoglalta a védőket, és a kapus kilátását is takarta. Egyetlen gond volt vele, az pedig az inkozisztens játéka, volt, hogy egész meccsekre eltűnt a mezőnyben. Ügynöke túlzottan nagy fizetési igényekkel állt elő júniusban, így megszakadtak a vele folytatott tárgyalások. Végül Atlantában kötött ki, ahol négy éves szerződést írt alá, évi 4M dollárt fog keresni. Sok sikert neki, nem fogok bánkódni miatta.

 

Korlátozott szabadügynökeink közül Ryan Callahan és Nyikolaj Zserdev döntőbíróhoz fordultak szerződésük miatt. Ez annyiból jó, hogy így más csapatok nem kereshetik meg őket szerződés tervezettel… és azt is jelenti, hogy nálunk akarnak játszani, hiszen így nem is írhatnak alá máshova. Az orosszal kapcsolatban vannak fenntartásaim, mert vele már Columbusban is voltak problémák, és egyébként is elég inkonzisztens játékos, Torts nem is kedveli igazán. Hajlok rá, hogy nem nálunk kezdi a szezont.

 

Josh

Címkék: antropov arnason chappell locke parenteau

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://newyorkrangers.blog.hu/api/trackback/id/tr121229966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stero · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2009.07.06. 18:11:19

Ez parádés volt.
Én sajnálom Antropovot. Nyilván sokat kért - ezen nem lehet vitatkozni - viszont Torts gatyába tudta volna rázni. Nagyon jó lett volna ő a kapu előtt és borzasztóan jó keze van.

joshhh · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2009.07.06. 23:49:04

@stero: 1 év 2,25M. Ez nagyon jó szerződés. A probléma az, hogy jövőre így UFA, és simán leléphet. Ha így lesz, remélem szidni fogom mint a bokrot, mert akkor jó éve volt. :-)

stero · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2009.07.07. 13:30:38

@joshhh:
a., vagy nem jutunk be és jó pénzért elpasszoljuk
b., aláíratjuk és rozsivalt elpasszoljuk
süti beállítások módosítása