Broadway Blueshirts

... vagy ahogy mindenki ismeri a New York Rangers a világ leghíresebb csarnokából a Madison Square Gardenből.

Címkék

100 ranger greats (1) 1994 (2) 3d (1) ahl (4) ambuhl (2) anisimov (8) antropov (2) arnason (1) árverés (1) árvíz (1) auld (2) avery (13) baldwin (1) baranka (1) beezer (1) beller (1) betts (2) biron (1) birthday (1) blues (1) boogard (2) boston university (1) bourque (5) boyle (5) brashear (2) brodeur (1) bruins (1) bus tour (2) byers (3) callahan (10) campbell (1) canadians (1) capitals (10) center (1) chad johnson (3) chappell (2) christensen (5) clint smith (1) creighton (1) delzotto (1) del zotto (10) didiomete (1) dowzak (2) doyle (3) draft (4) drury (9) dubinsky (10) dupont (2) előzetes (6) eminger (1) erixon (1) értékelő (7) évtized (1) fahey (1) fasth (1) flames (1) flyers (1) frolov (1) gaborik (11) gaulton (3) gilroy (6) girardi (5) gomez (1) grachev (6) granger (1) graves (1) gretzky (2) hagelin (2) halloween (1) hartford (5) háttérképek (3) hedman (1) heikkinen (2) heritage weekend (1) hhof (2) higgins (3) hillier (2) hobbs (1) hobey baker award (1) horak (4) hull (1) hunter (1) islanders (1) jagr (3) johnson (5) jokinen (6) jótékonyság (1) kadri (1) kasparaitis (1) keenan (1) kitchener (1) klassen (3) könyv (1) korpikoski (1) kotalik (2) kovalev (1) kreider (7) kundratek (2) kurri (1) kveton (1) lamoriello (1) leetch (2) lightning (1) lisin (4) locke (3) lundqvist (20) maggio (3) mara (1) marleau (1) matteau (1) matt gilroy (1) mcdonagh (5) mcilrath (2) mcnaught (1) messier (5) miami university (1) moore (1) morris (2) moves (1) naslund (1) newbury (1) news (1) nhl record book (1) niemi (1) offseason (1) offseason news (3) olimpia (4) orr (2) ovechkin (1) owens (2) palmieri (1) parenteau (3) pashnin (2) penguins (1) playoff (13) potter (2) power rankings (1) preseason (4) prospal (5) prucha (1) prust (2) psurny (1) pumpkin (1) rangers (10) redden (3) reklám (1) rendezvény (1) richards (1) richter (1) rissmiller (1) robitaille (1) rochester (1) round 1 (6) rozsival (6) sabres (2) sanguinetti (1) satcjer (1) sather (2) sauer (3) shanahan (1) sharks (1) shelley (1) sjoström (1) soryal (1) staal (9) stacjer (1) stajcer (2) stanley cup (2) stepan (6) sullivan (1) sundin (1) szavazás (2) talbot (1) tavares (1) teljesítmény (3) thomas (1) történelem (3) tortorella (2) traverse city (3) tv (1) valentenko (1) valiquette (4) vanbiesbrouck (1) vancouver (3) varlamov (2) vilagbajnoksag (3) voros (3) walker (1) wallpapers (3) weise (1) werek (3) wiikman (1) williams (3) wilson (1) worcester (3) world junior championship (1) yogan (1) yzerman (1) zaba (3) zaborsky (1) zherdev (7) zuccarello aasen (4) Címkefelhő

Goals

Round 1, Game 6 vs Capitals

stero 2009.04.27. 12:26

Mit is írjak egy ilyen meccsről? Leginkább semmit mert az egész párharc már nem szól semmiről csak a CSALÁSról. Ami itt megy játékvezetés címén az már kimeríti a hibák és a téves bíráskodás fogalmát. Számomra már teljesen érdektelen lett az egész ha tovább jutunk örülök ha nem akkor sem fogok kétségbe esni. Egy ilyen csapat egyszerűen nem érdemli meg azt, hogy akár csak a kupa közelébe jusson.

Eljutottam arra a szintre, hogy útáljak és gyűlöljek egy csapatot csak azért mert a bíróknak és a ligának fontosabb egy játékos marketing szempontból mint bármi más. Pedig sosem voltam ez a tipus. Nem szerettem Brodeurt mert a szemünket is kivédte sokszor és volt, hogy több mint 30 meccsen nem tudtuk megverni a Devilst. De nem gyűlöltem és nem útáltam max nem kedveltem. Ugyanezt mondhatom Crosbyról vagy Richardsól a Phillyben. Nem kedvelem őket mert elég borsot törtek az orrunk alá. De ez... Felszántani és sóval behinteni az egész Capitals franchiset a szurkolókkal együtt. Apropó szurkolók. Glen Sather a Rangers managere nyílt levelet írt Gary Battmannek a Liga komisszárjának az ötödik meccs közben lezajlott incidens miatt.

"Tortorella felfüggesztése miatt tisztelettel kérjük vegyék figyelembe a washingtoni gondatlan biztonsági személyzetet is akik elmulasztották megvédeni a játékosainkat, az edzőt és a személyzetet az ötödik mérkőzésen. Fontosnak tartjuk, hogy a Liga beavatkozzon a biztonsági intézkedésekbe annak érdekében, hogy megvédik a személyzetünket egy esetleges hetedik mérkőzésen.
Sem a ligának sem egyik csapatnak sem volt lehetősége, hogy teljes vizsgálatot folytasson, adatot gyűjtsön vagy beszéljen minden tanúval azonban minden televíziós felvétel azt bizonyítja, hogy a Washington egyáltalán nem tett eleget a biztonság előírásoknak. A mérkőzés kezdete előtt már érezhető volt a feszültség. A mérkőzés alatt számtalan ember ült a Rangers kispad mögött és a plexik közötti szokatlanul nagy rések alkalmat adtak a Rangers elleni támadásokra és obszcén szavak bekiabálására.
A plexi azért van Tortorella mögött, hogy védje az ott ülőket mégis üvöltöttek Tortorella fülébe (egy szürke hajú, szakálla, fehér pólós férfi). A szurkoló kiabált és leírta milyen szexuális kapcsolat van Girardi és Staal között. Ezt jó pár gyermek is hallotta aki hallótávolságon belül ült sőt több szurkoló megismételte a kijelentéseket. Ezek után Jim Ramsey jelentette, hogy őt és több a padon ülő embert illetve játékost leköptek.
Mr Ramsey kijelentése után értesítették a biztonsági szolgálatot. Az első harmadban Mr Ramsey szólt a legközelebbi biztonsági őrnek a lépcsőnél (nagy afrikai-amerikai férfi), hogy ez nagyon csúnya és elfogadhatatlan viselkedés volt.Semmilyen intézkedést nem hoztak az incidens pedig tovább folytatódott. A második harmadban Mr Ramsey szólt egy női biztonsági őrnek, hogy néhány szurkoló nem megfelelően viselkedik és ennek következménye lesz. Ám hiába volt felszerelve rádióval ő sem tett semmit mert amikor a csapat kijött a harmadik harmadra minden szurkoló ott ült a helyén. Amennyiben helyesen cselekszik kivezette volna a szurkolókat a helyükről.
A Washington nem reagált és jelentősen hozzájárult ehhez a sajnálatos eseményhez. Ennek megfelelően tisztelettel kérjük, hogy vegyék figyelembe, hogy Washington nem megfelelően védte a Rangerst és kérjük akadályozzák meg a helyzet további romlását.Ezen felül azonnal meg kellvizsgálni, hogy a Capitals, hogyan fogja a hetedik mérkőzésen a biztonsági helyzetet kezelni. Sem a Rangers sem a normális Capitals szurkolók nem tűrhetik el ezt a viselkedést."


Glen

Ez nem jégpályára való, az ilyen szurkolót pedig egy angliai focimeccsen évekre  kitiltanának akármelyik stationból. Úgy gondoltam ezt nem lehet tovább fokozni de a tegnapi meccsen folytatódott minden tovább, a liga és a bírók nyalták tovább az egész Capitals franchise seggét. 1-5-nél meg próbálnak kompenzálni a vége előtt 10 perccel. Egyszerűen nevetséges. Brashear ezért a mozdulatáért 2 percet kapott. Mara elégtételt próbált venni és naná, hogy a bírók kihozták az egész szitut 2 percre. Biztos vagyok benne, hogy hiába a látható szándékosság Brashaer ott lesz a hetedik meccsen és nem fogják eltiltani. (Drága Marty nagyobb kellett volna ütni!!)

És ezek után engem tartanak elvakultnak??LOL

A hetedik meccs elé csak annyit mondanék. '94-ben a kupadöntő évében játszottunk utóljára hetedik meccset, azt behúztuk. Sőt '92 és '94 között háromszor játszottunk a Gardenben hetedik meccset mindhárom alkalommal a Devils ellen és meg is nyertük. Ellenben négyszer játszottunk hetedik meccset idegenben és sosem tudtuk megnyerni mindig elbuktuk. Sorrendben '39 Boston, '50 Detroit, '71 Chicago és '74 Philadelphia. Most itt a lehetőség ezt a sorozatot megtörni de ilyen nyomás mellett szerintem képtelenség.

Update!

Betts valószínűleg komolyabbnak tűnő agyrászkódást szenvedett, nagyon kicsi az esélye, hogy holnap ott lesz a Verizon Centerben. Go Blair!

Címkék: playoff capitals betts sather

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://newyorkrangers.blog.hu/api/trackback/id/tr921089097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Walmer 2009.04.28. 15:04:10

Azért 2szer már nyertetek idegenben, úgyhogy nem lesz ez megoldhatatlan feladat. Ráadásul tavaly a Philly is megcsinálta ugyanezt.
Én szurkolok nektek, mert sem Ovecskin sem Szjomin nem a szívem csücske, hogy finoman fogalmazzak;-)
süti beállítások módosítása