Broadway Blueshirts

... vagy ahogy mindenki ismeri a New York Rangers a világ leghíresebb csarnokából a Madison Square Gardenből.

Címkék

100 ranger greats (1) 1994 (2) 3d (1) ahl (4) ambuhl (2) anisimov (8) antropov (2) arnason (1) árverés (1) árvíz (1) auld (2) avery (13) baldwin (1) baranka (1) beezer (1) beller (1) betts (2) biron (1) birthday (1) blues (1) boogard (2) boston university (1) bourque (5) boyle (5) brashear (2) brodeur (1) bruins (1) bus tour (2) byers (3) callahan (10) campbell (1) canadians (1) capitals (10) center (1) chad johnson (3) chappell (2) christensen (5) clint smith (1) creighton (1) delzotto (1) del zotto (10) didiomete (1) dowzak (2) doyle (3) draft (4) drury (9) dubinsky (10) dupont (2) előzetes (6) eminger (1) erixon (1) értékelő (7) évtized (1) fahey (1) fasth (1) flames (1) flyers (1) frolov (1) gaborik (11) gaulton (3) gilroy (6) girardi (5) gomez (1) grachev (6) granger (1) graves (1) gretzky (2) hagelin (2) halloween (1) hartford (5) háttérképek (3) hedman (1) heikkinen (2) heritage weekend (1) hhof (2) higgins (3) hillier (2) hobbs (1) hobey baker award (1) horak (4) hull (1) hunter (1) islanders (1) jagr (3) johnson (5) jokinen (6) jótékonyság (1) kadri (1) kasparaitis (1) keenan (1) kitchener (1) klassen (3) könyv (1) korpikoski (1) kotalik (2) kovalev (1) kreider (7) kundratek (2) kurri (1) kveton (1) lamoriello (1) leetch (2) lightning (1) lisin (4) locke (3) lundqvist (20) maggio (3) mara (1) marleau (1) matteau (1) matt gilroy (1) mcdonagh (5) mcilrath (2) mcnaught (1) messier (5) miami university (1) moore (1) morris (2) moves (1) naslund (1) newbury (1) news (1) nhl record book (1) niemi (1) offseason (1) offseason news (3) olimpia (4) orr (2) ovechkin (1) owens (2) palmieri (1) parenteau (3) pashnin (2) penguins (1) playoff (13) potter (2) power rankings (1) preseason (4) prospal (5) prucha (1) prust (2) psurny (1) pumpkin (1) rangers (10) redden (3) reklám (1) rendezvény (1) richards (1) richter (1) rissmiller (1) robitaille (1) rochester (1) round 1 (6) rozsival (6) sabres (2) sanguinetti (1) satcjer (1) sather (2) sauer (3) shanahan (1) sharks (1) shelley (1) sjoström (1) soryal (1) staal (9) stacjer (1) stajcer (2) stanley cup (2) stepan (6) sullivan (1) sundin (1) szavazás (2) talbot (1) tavares (1) teljesítmény (3) thomas (1) történelem (3) tortorella (2) traverse city (3) tv (1) valentenko (1) valiquette (4) vanbiesbrouck (1) vancouver (3) varlamov (2) vilagbajnoksag (3) voros (3) walker (1) wallpapers (3) weise (1) werek (3) wiikman (1) williams (3) wilson (1) worcester (3) world junior championship (1) yogan (1) yzerman (1) zaba (3) zaborsky (1) zherdev (7) zuccarello aasen (4) Címkefelhő

Goals

Szezon értékelő II. rész

stero 2009.04.12. 21:16

Az szezonértékelő második részében a csatárok kerülnek terítékre. A játékosállomány a tavalyihoz képest jelentősen megváltott ehhez képest viszont Renney remekül összerakta a gárdát a prágai kezdésre. Sokáig vezettük a ligát ám a sok variálás miatt a játékosok teljesítménye olyannyira visszaesett, hogy néhány napra még a vonal alá is bekerültünk. Ezek után lássuk ki mennyit tett a playoffba kerülésért.

Centerek

  • Scott Gomez - 6
  • Közel sem játszott olyan jól mint tavaly. Hiába viszi be a korongot tökéletesen az ellenfél harmadába ebben ki is merül a támadás építése. Egy - két esettől eltekintve alig akadt igazi álompassza amit belőttek volna a többiek. Ez főleg emberelőnyben hiányzott ahol a tavalyi 29 pont (7+22) után idén csak 17-re (3+14) volt képes.

  • Brandon Dubinsky - 6
  • A harmadéves center parádésan kezdte a szezont Zherdevvel és Vörössel egy sorban. Megállíthatatlan volt addig amíg az ellefelek fel nem készültek belőle. Ennek egyenes következménye volt, hogy beleszürkült a csapatba és 20 meccsen képtelen volt a kapuba találni. Mentségére szóljon, hogy 7 győztes góljával Gomezzel holtversenyben nyeri ezt a kategóriát.

  • Chris Drury - 7
  • A szezon elején nem bírta a csapatkapitányi terhet ami rányomta a bélyegét a játékára. A tavalyi évhez hasonlóan most is a szezon második felében lendült bele és szerezte góljai nagy részét, közte több nagyon fontosat. Ekkor már igazi kapitányként játszott a mérkőzéseken nem nyomasztott a felelősség. Az egyetlen Rangers játékos idén aki mestrehármast szerzett és ebben a háromban volt a szezon egyik legszebb gólja.

  • Blair Betts - 9
  • A játékosok szavazati alapján a Rangers ideji legjobb játékosa. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam az idei teljesítményéről. Az emberhátrányos részleg vezéreként a liga legjobbja lett e tekintetben a Rangers. A szezon végeztével UFA lesz ezért ha Sather nem iratja alá a szurkolók valószínűleg kicsit dühösek lesznek. Megjegyzem én is.

  • Artem Anisimov
  • Mindössze egy mérkőzést játszott a tehetséges 21 éves orosz center és ennyiből nem lehet bármiféle következtetést levonni. Annyit azonban meg kell említeni, hogy az AHL ötödik és a Hartford legeredményesbb játékosa volt 81 (37+44) ponttal.

Balszélsők

  • Sean Avery - 8
  • He's back!! Tudom, hogy mindenki utálja de csak azt monhatom, hogy ha valakinek a kedvenc csapatában játszana biztosan imádja. Fanatizálja, hajtja a társait, emellett remekül is játszik és bármilyen hihetetlen a Rangers a vele játszott mérkőzések kétharmadát megnyerte. Sather a visszahozatalával ismét megmutatta, hogyan kell trédelni.

  • Markus Naslund - 6
  • Megmondom őszintén, hogy amikor tavaly aláirattuk két évre semmi izgalmat nem éreztem, nem dobott fel. Aztán be is bizonyosodott, hogy nem volt valami nagy fogás. Messze elmaradt a legjobb eredményeitől, 24 gólja pont a fele annak ami a szezonbeli legjobbja, 45 pontja pedig fényévekre van a Canucksban szerzett 104-től. Apropó 45 pont. Gyakorlatilag pályafutása második leggyengébb szezonját produkálta leszámítva az újoncévét és a '94-95-ös félszezont.

  • Lauri Korpikoski - 6
  • Az első szezonját teljesítő centerként is bevethető balszélső nem vallott szégyent. A harmadik sor tagjaként megoldotta a feladatát és emberhátrányban is megfelelően teljesített. Ettől függetlenül persze van még hova fejlődnie legfőképp előre. Tehetsége és a jó keze meg van hozzá, érzésem szerint nem fogunk benne csalódni.

  • Fredrik Sjoström - 6
  • Neki sem a góllövés a feladata hanem a védekezés és grind amit megfelelően látott el. Védekező feladata miatt természetesen emberhátrányban rengeteget volt a jégen neki is köszönhető, hogy a csapat ezen részlege ilyen kiválóan szerepelt. Az már csak hab a tortán, hogy ezt két góllal meg is tudta fejelni.

  • Aaron Vörös - 3
  • Gyakorlatilag az első másfél hónap után kipukadt és eltünt. De olyan szinten, hogy gyakorlatilag nem csak hátrébb szorult a sorokban de a csapatból is kikerült. A mélypont egyértelműen a szezon vége volt. Az alapszakasz utolsó meccsén játszott ugyan Drury kisebb sérülése miatt de előtte 20 meccsen keresztül a kezdő közelébe sem jutott. Nem lennék meglepve ha a draft napján elcserélnék egy 4. körös jogért.

  • Petr Prucha - 4
  • A Jagr melletti 30 gólos újonc szezonjából még két évet tudott élni de hiába kapart és hajtott ez is kevés volt ahhoz, hogy megússza a tradet. Csoda, hogy egyáltalán tavaly túlélte. Idén pedig már semmilyen formában nem tudott élni a többször felkínált lehetőséggel.

  • Nigel Dawes - 6
  • Nem játszott rosszul mégis mennie kellett. Ennek oka a cap volt, hogy helyet tudjanak csinálni Morrisnak és Antropovnak. A távozók közül őt igazán sajnálom mert ügyes gyerek, ő még viheti valamire. Sok sikert Nigel!

Jobbszélsők

  • Ryan Callahan - 9
  • Számomra Betts mellett az év legjobb csatára és legkellemesebb meglepetése. Első soros szélsővé küzdötte fel magát és 22 góljával a csapat harmadik legerdményesebb játékosa lett. Remélm fejlődése töretlen marad és szerez még szép perceket.

  • Nikolai Zherdev - 8
  • Az offseason legjobb húzása volt Sathertől. Amit ez a srác nem tud a koronggal azt nem kell tudni. Kivételes gyorsaság és technika. A gond ott kezdődik vele, hogy gyakorta egyel többet húz a koronggal és meghal a szépségben. A Pensnek lőtt gólja meccs vége előtt néhány másodperccel pedig az év egyik legszebb momentuma volt.

  • Nik Antropov - 7
  • Az orosz hegy. Hihetetlen mennyire jó keze van és milyen jól tudja fedezni a korongot. A playoffban nagy hasznunkra lehet. Nagyon remélem, hogy Sather alá fogja iratni és nem engedi el. 2,5 - 3 miller körüli összeget simán megér.

  • Dan Fritsche - 4
  • Zherdevvel együtt érkezett de nem váltotta meg a világot. Nem tudta beverekedni magát a csaptba, elvétve fordult elő, hogy akár egymás után kétszer is a kezdőben találta volna magát. Thx, Dan.

  • Colton Orr - 5
  • A liga legjobb bunyósa ezen kár is vitatkozni. Ezért tartjuk és ezt megfelelően ellátja. 193 perccel a csapat legtöbbet büntetett játékosa, 19 major büntetésével pedig a liga hetedik a rosszfiúk listáján.

  • Patrick Rissmiller
  • Két meccs, mínusz kettő. Gyakorlatilag még egy értékelhetetlen teljesítmény. Mehet ahova akar vagy maradhat Hartfordban.

     

    Azt hiszem ezzel teljesen kiveséztük ezt az évet. Volt jobb, sőt sokkal jobb de az a legfontosabb, hogy a playoffba jutottunk. Ott következik a Capitals Ovchkinnel az élen. Ha túl akarunk jutni rajtuk akkor nagyon össze kell kapnia magát néhány embernek de ez már egy másik poszt.

Címkék: teljesítmény értékelő

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://newyorkrangers.blog.hu/api/trackback/id/tr931061535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stero · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2009.04.15. 20:13:34

@Jimmy Leafs:
jogos kazah, már megszokásból írtam, hogy orosz.
süti beállítások módosítása