Broadway Blueshirts

... vagy ahogy mindenki ismeri a New York Rangers a világ leghíresebb csarnokából a Madison Square Gardenből.

Címkék

100 ranger greats (1) 1994 (2) 3d (1) ahl (4) ambuhl (2) anisimov (8) antropov (2) arnason (1) árverés (1) árvíz (1) auld (2) avery (13) baldwin (1) baranka (1) beezer (1) beller (1) betts (2) biron (1) birthday (1) blues (1) boogard (2) boston university (1) bourque (5) boyle (5) brashear (2) brodeur (1) bruins (1) bus tour (2) byers (3) callahan (10) campbell (1) canadians (1) capitals (10) center (1) chad johnson (3) chappell (2) christensen (5) clint smith (1) creighton (1) delzotto (1) del zotto (10) didiomete (1) dowzak (2) doyle (3) draft (4) drury (9) dubinsky (10) dupont (2) előzetes (6) eminger (1) erixon (1) értékelő (7) évtized (1) fahey (1) fasth (1) flames (1) flyers (1) frolov (1) gaborik (11) gaulton (3) gilroy (6) girardi (5) gomez (1) grachev (6) granger (1) graves (1) gretzky (2) hagelin (2) halloween (1) hartford (5) háttérképek (3) hedman (1) heikkinen (2) heritage weekend (1) hhof (2) higgins (3) hillier (2) hobbs (1) hobey baker award (1) horak (4) hull (1) hunter (1) islanders (1) jagr (3) johnson (5) jokinen (6) jótékonyság (1) kadri (1) kasparaitis (1) keenan (1) kitchener (1) klassen (3) könyv (1) korpikoski (1) kotalik (2) kovalev (1) kreider (7) kundratek (2) kurri (1) kveton (1) lamoriello (1) leetch (2) lightning (1) lisin (4) locke (3) lundqvist (20) maggio (3) mara (1) marleau (1) matteau (1) matt gilroy (1) mcdonagh (5) mcilrath (2) mcnaught (1) messier (5) miami university (1) moore (1) morris (2) moves (1) naslund (1) newbury (1) news (1) nhl record book (1) niemi (1) offseason (1) offseason news (3) olimpia (4) orr (2) ovechkin (1) owens (2) palmieri (1) parenteau (3) pashnin (2) penguins (1) playoff (13) potter (2) power rankings (1) preseason (4) prospal (5) prucha (1) prust (2) psurny (1) pumpkin (1) rangers (10) redden (3) reklám (1) rendezvény (1) richards (1) richter (1) rissmiller (1) robitaille (1) rochester (1) round 1 (6) rozsival (6) sabres (2) sanguinetti (1) satcjer (1) sather (2) sauer (3) shanahan (1) sharks (1) shelley (1) sjoström (1) soryal (1) staal (9) stacjer (1) stajcer (2) stanley cup (2) stepan (6) sullivan (1) sundin (1) szavazás (2) talbot (1) tavares (1) teljesítmény (3) thomas (1) történelem (3) tortorella (2) traverse city (3) tv (1) valentenko (1) valiquette (4) vanbiesbrouck (1) vancouver (3) varlamov (2) vilagbajnoksag (3) voros (3) walker (1) wallpapers (3) weise (1) werek (3) wiikman (1) williams (3) wilson (1) worcester (3) world junior championship (1) yogan (1) yzerman (1) zaba (3) zaborsky (1) zherdev (7) zuccarello aasen (4) Címkefelhő

Goals

Szezon értékelő I. rész

stero 2009.04.11. 18:54

Az alapszakasz végeztével itt az idő, hogy értékeljük a látottakat játékosonkénti lebontásban. Szót fogok ejteni az évközben érkezettekről és távozókról is természetesen. A sok név miatt két részre szedtem az egészet ma a kapusok és a hátvédek kerülnek sorra holnap pedig a csatárok.  Egytől tízig fogom osztályozni őket értelemszerűen a tizes a legjobb. Ha így hirtelen belegondolok aligha lesz ilyen idén. De nézzük ki milyen osztályzatot kapott erre az évre.

Hátvédek

  • Marc Staal - 7
  • Igazából a védőmunkáját elég jól ellátta erre semmi panasz nem lehet. A -7 -es mutató nem a legjobb ugyan de mivel Kalinin párjaként játszott a szezon elején örülhet, hogy ennyivel meguszta évvégére. Ellenben 39 szerzett korongjával és 188 ütközésével első lett ebben a két kategóriában a védők között. Főleg utóbbi figyelemre méltó mert a második legjobb védő Mara csak 123-szor ütközött. Staalnak a támadásokban kell feljavúlnia mert a 3+12 -es mutató elég vékony. Úgy gondolom egy 30 pont körüli teljesítmény elvárható lenne tőle. (Amúgy imádtam amikor Jordant gyepálta a sarokban)

  • Michal Rozsival - 5
  • Folyamatosan romló statisztika ha ránézek az elmúlt évekre. 40 pont helyett 30 ami még beleférne, de ligaelső +35 -ről  -8 -ra lebukni az már nem. Ráadásul még 3 évig keres 15 millió dollárt. Nagyon össze kell kapnia magát ha megint a régi fényében akar csillogni.

  • Wade Redden - 4
  • 3 gól, 25 pont, -6. Hát ez q vékony és még finoman fogalmaztam. Ezért fizet Sather évi 6 milliót? De egyszerűbb ha azt írom, hogy minden egyes pontjáért 260.000 dollárt fizet a Rangers. Pazar... Ha azt írtam az előbb, hogy Rozsival messze van az elmúlt évekbeli eredményességétől akkor ez rá hatványozottan igaz. Ha csak abba gondolok bele, hogy több mint 50 mérkőzésen nem talált a kapuba...

  • Dan Girardi - 6
  • Nincs mit szépíteni sajnos ő visszaesett rendesen az elmúlt két évhez képest, de még mindig jobban teljesített mint a két agyon fizetett sztárhátvédünk. Mínusz 14 és négy gól igen kevés. Előbbi mentéségére szolgáljon, hogy Renney őt is eleget játszatta Kalininnel amit ugye nem kell magyarázni. Ettől függetlenül védekezésben megbízható voltelőre felé kell többet mutatnia.

  • Pual Mara - 8
  • Egyértelműen a szezon legjobb hátvédje idén. Sok esetben ő volt az igazi kapitány Drury helyett. Hajtotta, pörgette a fiúkat igazi vezéregyéniség volt. A playoff szakállat már szezon közben megnövesztette ezzel is inspirálva a többi játékost. :) Igaz, hogy csak 5 gólt szerzett a szezonban de ezek között van az egyik idei kedvencem amit a Pens ellen szerzett. A szezon végén UFA lesz és nagyon nem szeretném ha Sather kiengedné a piacra, szükségünk van rá. 

     

  • Derek Morris - 7
  • A trade deadline ideje alatt érkezett egykori phoenixi bekk eddig nem okozott csalódást. Átlagban 3:11 -et van mérkőzésenként a jégen előnyben amivel harmadik a csapatban ezzel remekül tehermentesíti a Redden - Rozsival párost. Védőmunkáját gyakorlatilag hiba nélkül látja el. Igazi erősítés volt a megszerzése.

  • Dmitri Kalinin - 2
  • Mister minusz - egyszerúen csak így hívta minden Rangers szurkoló. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam az idei teljesítményéről. Csak azért nem kapott egyest mert ha keveset is de tett a csapatért. Egyébként ha rá gondolok csak nevetek magamban, hogy Sather, hogy a túrósban tudta ezt a játékost rásózni a Phoenixre. De mindegy ez már legyen az ő dolguk.

    Futottak még

  • Eric Reitz
  • Itt volt játszott 11 meccset aztán továbbpasszoltuk. Köszönjük, hogy itt volt mély nyomot nem hagyott bennünk. Azzal, hogy elvitték waiveren vágtak rajtunk egy kis capet. Ennyi.

  • Correy Potter
  • 5 mérkőzést játszott idén ez pedig elég volt ahoz, hogy megszerezze a ligában az első gólját és gólpasszát.

  • Michael Sauer
  • Az egyik legtehetségesebb és legígéretesebb fiatal hátvéd a Rangers keretében. Mára ő lett az elsőszámú vésztartalék - Potter megelőzve -akit felhívnak sérülés esetén Hartfordból. Nagy ígéret , remélhetőleg be is váltja.

    Kapusok

  • Henrik Lundqvist - 9
  • Nem vitás, hogy idén is ő volt a csapat legjobbja. Ezt bizonyítja, hogy idén harmadszor kapta meg az MVP díjjat házon belül. Egy - két megingástól és rossz meccstől eltekintve végig parádésan védett nélküle nem lett volna playoff. Egyértelműen franchise player akire, aki köré lehet építeni. NHL rekordot ért el azzal, hogy első négy szezonjában elérte a 30 győzelmet. Egyetlen egy dolgot hiányoltam tőle idén ez pedig a SO. A tavalyi tízzel magasra tette a mércét amit idén meg sem tudott közelíteni.

  • Stephen Valiquette - 7
  • Idén is bebizonyította, hogy megfelelően tudja pótolni Henriket ha pihennie kell. 90% felett 2,84-es kapott gólátlaggal védett ami egy backuptól megfelelő teljesítmény de a dallasi kirándulást biztosan nem felejti el egy darabig. Rá is igaz ami Marara, hogy UFA lesz és nagyon nem szeretném ha elengednék.

     

    Röviden ennyi a védők és a kapusok teljesítményéről. Hamarosan jönnek a csatárok és természetesen ők sem ússzák meg a súlyos kritikát egy - két embertől eltekintve.

Címkék: teljesítmény értékelő

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://newyorkrangers.blog.hu/api/trackback/id/tr781059823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joshhh85 2009.04.13. 00:41:05

Girardi 207 ütközéssel a legjobb védő.
süti beállítások módosítása