Broadway Blueshirts

... vagy ahogy mindenki ismeri a New York Rangers a világ leghíresebb csarnokából a Madison Square Gardenből.

Címkék

100 ranger greats (1) 1994 (2) 3d (1) ahl (4) ambuhl (2) anisimov (8) antropov (2) arnason (1) árverés (1) árvíz (1) auld (2) avery (13) baldwin (1) baranka (1) beezer (1) beller (1) betts (2) biron (1) birthday (1) blues (1) boogard (2) boston university (1) bourque (5) boyle (5) brashear (2) brodeur (1) bruins (1) bus tour (2) byers (3) callahan (10) campbell (1) canadians (1) capitals (10) center (1) chad johnson (3) chappell (2) christensen (5) clint smith (1) creighton (1) delzotto (1) del zotto (10) didiomete (1) dowzak (2) doyle (3) draft (4) drury (9) dubinsky (10) dupont (2) előzetes (6) eminger (1) erixon (1) értékelő (7) évtized (1) fahey (1) fasth (1) flames (1) flyers (1) frolov (1) gaborik (11) gaulton (3) gilroy (6) girardi (5) gomez (1) grachev (6) granger (1) graves (1) gretzky (2) hagelin (2) halloween (1) hartford (5) háttérképek (3) hedman (1) heikkinen (2) heritage weekend (1) hhof (2) higgins (3) hillier (2) hobbs (1) hobey baker award (1) horak (4) hull (1) hunter (1) islanders (1) jagr (3) johnson (5) jokinen (6) jótékonyság (1) kadri (1) kasparaitis (1) keenan (1) kitchener (1) klassen (3) könyv (1) korpikoski (1) kotalik (2) kovalev (1) kreider (7) kundratek (2) kurri (1) kveton (1) lamoriello (1) leetch (2) lightning (1) lisin (4) locke (3) lundqvist (20) maggio (3) mara (1) marleau (1) matteau (1) matt gilroy (1) mcdonagh (5) mcilrath (2) mcnaught (1) messier (5) miami university (1) moore (1) morris (2) moves (1) naslund (1) newbury (1) news (1) nhl record book (1) niemi (1) offseason (1) offseason news (3) olimpia (4) orr (2) ovechkin (1) owens (2) palmieri (1) parenteau (3) pashnin (2) penguins (1) playoff (13) potter (2) power rankings (1) preseason (4) prospal (5) prucha (1) prust (2) psurny (1) pumpkin (1) rangers (10) redden (3) reklám (1) rendezvény (1) richards (1) richter (1) rissmiller (1) robitaille (1) rochester (1) round 1 (6) rozsival (6) sabres (2) sanguinetti (1) satcjer (1) sather (2) sauer (3) shanahan (1) sharks (1) shelley (1) sjoström (1) soryal (1) staal (9) stacjer (1) stajcer (2) stanley cup (2) stepan (6) sullivan (1) sundin (1) szavazás (2) talbot (1) tavares (1) teljesítmény (3) thomas (1) történelem (3) tortorella (2) traverse city (3) tv (1) valentenko (1) valiquette (4) vanbiesbrouck (1) vancouver (3) varlamov (2) vilagbajnoksag (3) voros (3) walker (1) wallpapers (3) weise (1) werek (3) wiikman (1) williams (3) wilson (1) worcester (3) world junior championship (1) yogan (1) yzerman (1) zaba (3) zaborsky (1) zherdev (7) zuccarello aasen (4) Címkefelhő

Goals

Avery visszatér!

stero 2009.10.11. 12:58

Másfél hét telt el a szezonkezdet óta és még nem láttuk Sean Averyt a jégen. Személy szerint én már nagyon várom és biztosan minden Rangers szurkoló is. Mindneki tudja, hogy milyen pluszt tud adni a csapatnak. Nem mellesleg az sem elhanyagolható tényező, hogy ha játszott a csapat a meccseinek több mint 60%-át megnyerte.

Ha hinni lehet a pletykáknak és Tortorella nyilatkozatána akkor ma az Aneheim ellen jégre lép és végre bemutatkozik. Avery már nagyon várja a visszatérést. Úgy volt, hogy már a Washington elleni idegenbeli meccsen jégre lép de ez eltolódott a mai Anaheim elleni hazai meccsre. Avery nyilatkozott is tegnap a visszatéréssel kapcsolatban a szombati edzés után.

"Kész vagyok játszani! Az edző részéről okos döntés volt, hogy nem játszatott így a Ducks ellen már 100%-os állapotban tudok majd jégre lépni. A fiúk egyébként nagyszerűen játszottak és hatalmas győzelmet arattak. Szeretnék visszatérni közéjük és velük együtt ünnepelni a győzelmeket mert szeretek itt játszani és szeretem a szurkolókat."

Tortorella is nyilatkozott Averyről:

"Sean a kemény, harcos játékos tipikus megtestesítője. Ha játszik ez a tulajdonsága át is ragad a csapattársaira. Én azt akarom, hogy mindeki ilyen legyen, mindenki vegye át ezt a küzdőszellemet mert ez egybe kovácsolja a csapatot!"

A sorok összetételéről is nyilatkozott Tortorella. Nem akarja megbontani az eddig remekül teljesítő első két sort. Tehát marad a Prospal - Dubinsy - Gaborik sor illetve a Callahan - Drury - Higgins trio. Ez csak abban az esetben bomlik ha Callahan mégsem tudna játszani mert akkor a helyén Avery jutna szóhoz. A Caps ellen remek gólt ütő Cally ugyanis már a fővárosiak ellen is kisebb hátsérüléssel játszott. Ha marad az eredeti felállás akkor Avery a harmadik vagy a negyedik sorban játszhat. Ebben az esetben Vörös maradna ki akivel nem igazán van megelégedve a mester. Én biztosan nem őt hagynám ki hanem azt a favágó Brasheart....

Biztos, hogy nem játszik Grachev sem akit tegnap visszairányítottak Hartdordba. Továbbá kérdéses még Rozsival játéka is akivel szintén nincs megelégedve Tortorella. De arról egyenlőre semmilyen információ nem szivárgott ki, hogy Rozsivalt ki válthatja a védelemben.

Averyn kívűl csak egy ember nem játszott még a csapatban mégpedig Valiquette aki  szintén a Ducks ellen mutatkozhat be. Ezt egyenlőre még nem erősítették meg hivatalosan de nagyon jó lenne őt is látni már. Évek óta remekül teljesít Henrik mögött az egyik legmegbízhatóbb backup a ligában. Ha ma Vali véd akkor értelemszerűen Henrik holnap a Maple Leafs elleni meccsen visszatér a kapuba.

És végül essen szó a csapatról néhány mondatban így négy mérkőzés után. A rengeteg játékos mozgás miatt nagyon kíváncsi voltam, hogy a csapat hogyan is fog játszani. Az új játékosokat Tortorella remekül gyúrta össze és kiváló munkát végzett. Gaborik nagyon jó igazolásnak bizonyult, négy gólos négy meccsen és mindig a legfontosabb pillanatokban talál be, összes gólját a harmadik harmadban szerezte. Számomra még sem ő legnagyobb sztár pillanatnyilag hanem Del Zotto. Az egykori Bruins legenda, Bobby Orr tiszteletére négyesben játszó 18 éves hátvédről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Elég ha csak annyit mondok, hogy ezzel a teljesítménnyel a Calder egyik legnagyobb esélyese lehet.

Végül legyen itt egy kis meglepetés. Henrik király új Bauer szerelésben kezdte az idényt amiről egy kis rövidfilm is készült amit szeretnék megosztani mindenkivel.

Címkék: avery lundqvist

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://newyorkrangers.blog.hu/api/trackback/id/tr401442341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása