Broadway Blueshirts

... vagy ahogy mindenki ismeri a New York Rangers a világ leghíresebb csarnokából a Madison Square Gardenből.

Címkék

100 ranger greats (1) 1994 (2) 3d (1) ahl (4) ambuhl (2) anisimov (8) antropov (2) arnason (1) árverés (1) árvíz (1) auld (2) avery (13) baldwin (1) baranka (1) beezer (1) beller (1) betts (2) biron (1) birthday (1) blues (1) boogard (2) boston university (1) bourque (5) boyle (5) brashear (2) brodeur (1) bruins (1) bus tour (2) byers (3) callahan (10) campbell (1) canadians (1) capitals (10) center (1) chad johnson (3) chappell (2) christensen (5) clint smith (1) creighton (1) delzotto (1) del zotto (10) didiomete (1) dowzak (2) doyle (3) draft (4) drury (9) dubinsky (10) dupont (2) előzetes (6) eminger (1) erixon (1) értékelő (7) évtized (1) fahey (1) fasth (1) flames (1) flyers (1) frolov (1) gaborik (11) gaulton (3) gilroy (6) girardi (5) gomez (1) grachev (6) granger (1) graves (1) gretzky (2) hagelin (2) halloween (1) hartford (5) háttérképek (3) hedman (1) heikkinen (2) heritage weekend (1) hhof (2) higgins (3) hillier (2) hobbs (1) hobey baker award (1) horak (4) hull (1) hunter (1) islanders (1) jagr (3) johnson (5) jokinen (6) jótékonyság (1) kadri (1) kasparaitis (1) keenan (1) kitchener (1) klassen (3) könyv (1) korpikoski (1) kotalik (2) kovalev (1) kreider (7) kundratek (2) kurri (1) kveton (1) lamoriello (1) leetch (2) lightning (1) lisin (4) locke (3) lundqvist (20) maggio (3) mara (1) marleau (1) matteau (1) matt gilroy (1) mcdonagh (5) mcilrath (2) mcnaught (1) messier (5) miami university (1) moore (1) morris (2) moves (1) naslund (1) newbury (1) news (1) nhl record book (1) niemi (1) offseason (1) offseason news (3) olimpia (4) orr (2) ovechkin (1) owens (2) palmieri (1) parenteau (3) pashnin (2) penguins (1) playoff (13) potter (2) power rankings (1) preseason (4) prospal (5) prucha (1) prust (2) psurny (1) pumpkin (1) rangers (10) redden (3) reklám (1) rendezvény (1) richards (1) richter (1) rissmiller (1) robitaille (1) rochester (1) round 1 (6) rozsival (6) sabres (2) sanguinetti (1) satcjer (1) sather (2) sauer (3) shanahan (1) sharks (1) shelley (1) sjoström (1) soryal (1) staal (9) stacjer (1) stajcer (2) stanley cup (2) stepan (6) sullivan (1) sundin (1) szavazás (2) talbot (1) tavares (1) teljesítmény (3) thomas (1) történelem (3) tortorella (2) traverse city (3) tv (1) valentenko (1) valiquette (4) vanbiesbrouck (1) vancouver (3) varlamov (2) vilagbajnoksag (3) voros (3) walker (1) wallpapers (3) weise (1) werek (3) wiikman (1) williams (3) wilson (1) worcester (3) world junior championship (1) yogan (1) yzerman (1) zaba (3) zaborsky (1) zherdev (7) zuccarello aasen (4) Címkefelhő

Goals

Game 7 "Handshake"

stero 2009.04.30. 11:52

Hát kéremszépen ennyi volt a szezon a Rangers szemszögéből. Most az kellene, hogy jöjjön természetesen, hogy elismerjem a vereséget és mint a legyőzött gratuláljak a Capitalsnak. Röviden, egy nagy túrost - és még nagyon finoman fogalmaztam. Nem akarom ismételni önmagam de mindenki tudja, hogy miről van szó.

A 2-1-es verség azt jelentette, hogy sikerült elbukni 3-1 vezetésről és kiesni. Nem akarok a meccsről írni mert felesleges inkább egy rövid összefoglalót. Jobb csapat a Capitals legalábbis elöl, ezen kár lenne vitatkozni. Mégis a Rangers négy mérkőzésen tudta tartani ezt az erős támadósort. Nem véletlenül tarja a mondás, hogy "Offense wins games, but defense wins championships" azaz a támadósor nyeri a meccseket a védelem pedig a bajnokságot. 3-1-ig tökéletesen működött ez a taktika, sőt az egész bajnokságban kitűnően működött a védelem és az emberhátrányos egység. Ezt a kiválóan felépített csapatrészt sikerült a ligának illetve a játékvezetői karnak néhány mérkőzés alatt teljesen lerombolnia. Mások azt mondták, hogy jó - jó lehet szidni őket de  magát a Capitalst és a játékosait miért? Megmondom. Mert pofátlan és aljas módon nem elégedtek meg azzal, hogy nyomják őket hanem még partnerek is voltak ebben. Ovechkin sokszor úgy rinyált mint egy fürdős ha hozzáértek. Boudreau detto. Sőt ő még rosszabb volt. Állandóan azon háborgott miért nem kapnak több előnyt!!! LOL!!! Ez az ember melyik párharcot nézte??? Habár mit vár az ember attól aki úgy néz ki kívűlről mint egy hatalmas pöffeteg, belülről meg mint egy bolondgomba. Ráadásul hülyének is akart nézni mindenkit kezve a Rangers fanoktól egészen a ligáig, Brasherral egyetemben. Azt mondja:

"Kicsit ideges vagyok, nincs erre jobb szó. Nem tudom mit gondoljak és nem ez a legjobb alkalom, hogy ezt véleményezzem. Ez van. Sok ez a büntetés és csalódottak vagyunk. De mit tudunk csinálni?" Mit??? Elmondjam. Az ilyen mészárosokat el kellene tiltani de nem hat meccsre hanem egy évre. Brasher is mit mond: "Bárki aki tudja, hogy milyen a hkoi azt tudja, hogy tele van nagy ütközésekkel." Ahammm. Akkor emlékeztetném ezt a majmot és az összes Caps szurkolót, hogy ne csak akkor legyen nagy szájuk ha adják hanem akkor is ha kapják a hatalmas füleseket. Ugye Donald kacsa? :-PPP

 De, hogy ne mondja senki azt, hogy csak az ellenfelet és a ligát tudom gyalázni magunkat sem hagyom ki. Néhol csapnivaló és teljesen impotens volt a támadójátékunk és néhány playa teljesen eltünt a playoff alatt. Lásd Naslund, Zherdev vagy a csapatkapitány Drury. Varlamov is parádésan védett ettől függetlenül ez a caps csak egy teljesen átlagos csapat. Kicsit több odafigyeléssel és szerencsével simán kiejthettük volna őket. Gondolok itt a több kimaradt üreskapus helyzetre, a rengeteg kapuvasra vagy például Antropovra aki a hetedik meccs első harmadában egymaga eldönthette volna a továbbjutást. De felesleges "HA"val kezdődő mondatokat a sportban eröltetni. Kiestünk ez van, majd jövőre. Az tény azonban, hogy ez a Caps simán kiesik a Pens ellenében. Crosby és főleg Malkin túl sok lesz Varlamovnak. Jut eszembe Malkin! Remélem ő kapja az MVP címet és nem ez a fogatlan fővárosi rinyagép. A tavalyit megérdemelte de idén mire??? Na mindegy kicsit elkalndoztam, vissza hozzánk.

Szóval. Most, hogy vége a szezonnak biztosan lesznek üresjáratok a blogban és nem fogok ilyen gyakran írni. De a szezon végeztével jön a draft és akkor már lehet csámcsogni a lehetséges fiatalokon. Aztán nyit a piac és megkezdődik a játékosvándorlás is. Biztosan lesznek a csapatnál változások, van jó pár UFA és RFA a csaptba. Elemzünk, jósolunk és bízunk benne, hogy nem lesz még egyszer 54. Csak studioból!

Címkék: playoff capitals

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://newyorkrangers.blog.hu/api/trackback/id/tr481095330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FRee · http://www.amatorhoki.hu 2009.05.01. 14:39:51

kedves stero !
Úgy látom elfogultságod nem ismer határokat ::D:D:D
Így eléred , hogy kb az a 10-15 rangers fan olvassa csak a blogodat.
Én néztem a meccseket , ha azt mondod nem érdemelte meg a caps a sikert , akkor te vak vagy cimborám.
Hajrá Caps !

FRee · http://www.amatorhoki.hu 2009.05.01. 14:43:45

Azt viszont elismerem , hogy a barna medve bresír egy seggfej, és hogy OVE is sokszor ütközik ész nélkül.
De alapszakasz és a playoff is bizonyította , hogy a caps jobb csapat , főleg ha varlamov véd.
Egyik szemem sír a másik nevet... OVe után Gomez is az egyik kedvenc játékosom.

FRee · http://www.amatorhoki.hu 2009.05.01. 14:44:33

ÉS ha már a rinyagépről beszélünk , az a tejfölös szájjú crosby-ka :) Ove -t ne hasonlítsd már ahhoz a tejfölhöz , mindig crosbyka fél és rinyál :D

stero · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2009.05.01. 17:00:55

@FRee:
Kedves FRee!

Nem hinném, hogy elfogult lennék ha azt látnám, hogy más fórumokon nem Rangers szurkolók állítják azt, hogy egyszerűen botrányos volt a játékvezetés.

Én teljesen tisztában vagyok a Caps és a Rangers képességeivel. A Caps jobb csapat elöl de nem hátul, ezért írtam még a párharc kezdete előtt, hogy ezt a csapatot egy nagyon jó védekezéssel ki lehet ejteni. A Rangersnek végig impotens volt a támadójátéka és még így is kihúztuk hét meccsig sőt kis odafigyeléssel nyerhettünk volna. Ezért fog megszenvedni a Pittsburghgel rendesen mert ott van jó védelem és egy sokkal jobb offense mint a miénk. Illetve pontosítok nem szenved majd hanem simán kiesik.

Ovecs pedig igenis rinyált. Az utolsó három meccsen mindenért kiállítást akart úgy gondolta, hogy hozzá sem lehet érni. Egyébként ezért a viselkedésért leginkább Budró volt a felelős. Ő már az első meccs után elkezdte, hogy nem kapnak elég előnyt.

Végül nem hinném, hogy csak Rangers szurkolók fogják olvasni hanem mindenki aki szereti, Te is.

Písz

bali88 2009.05.01. 22:22:37

@FRee:
kedves @FRee akkor te mit keresel itt?itt ne is számíts arra h a capsedet fogjuk éltetni!Amit Stero jól felfoghatóan leírt,nem volt elfogult!Más csapatok szurkolói fórumon,elismerték h a játékvezetés,milyen szar volt a meccseken!Egy olyan csapat amit ennyire nyomnak előre a bírók nem is érdemli meg a győzelmet!

FRee · http://www.amatorhoki.hu 2009.05.01. 22:47:31

Nem vártam ,hogy éltessétek :) Nem is azért írtam mert annyira akartam , csak láttam az elfogult cikket.
Hát jó akkor a játékvezetők miatt kaptatok ki 4meccsen, nekem így is jó a bizonyítvány magyarázás.
Nem akarok vitába bocsátkozni,de a 7ből láttam 6meccset és nem a levegőbe beszélek :)
Én is félek, hogy a PIT kiver minket , mert csapatként lehet jobban müködik mint a 2-3 emberre épülő caps :(
Viszont idén sok mérkőzésen láttam a WSH-t igazi csapatként játszani , remélem ez tovább fejlődik, kb Detroit szintre :)

stero · http://newyorkrangers.blog.hu/ 2009.05.02. 18:14:57

@FRee:
Éltetni biztosan nem fogjuk. Tovább ment a Caps ezzel vége, majd visszavágunk jövőre. Úgy gondolom ez a legsportszerűbb amit tehetünk.
süti beállítások módosítása